Royals

Soţul Reginei Elisabeta nu ştie dacă va merge la nunta nepoatei sale. Ce îl reţine?

Soţul Reginei Elisabeta nu ştie dacă va merge la nunta nepoatei sale. Ce îl reţine?

Mai sunt doar două zile până la nunta Prinţesei Eugenie a Marii Britanii, însă lista invitaţilor nu este încă finalizată. Şi asta pentru că mulţi nu ştiu dacă se pot prezenta sau nu la Windsor!

Ducesa de Cornwall a anunţat deja că nu va fi prezentă la eveniment, iar acum aflăm că nici despre Meghan şi Harry nu se ştie sigur, ei fiind cu puţin timp înainte de a se ”îmbarca” în turneul regal în Australia. Ba mai mult de atât, nici bunicul Prinţesei Eugenie nu se arată prea interesat de această nuntă.

Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, „va decide în dimineaţa nunţii” dacă va participa sau nu la nunta nepoatei sale. Şi deşi mulţi înţeleg situaţia, dată fiind vârsta înaintată a prinţului, mulţi spun că, de fapt, ar fi de vină relaţia înstrăinată cu mama miresei, cu Sarah Ferguson. Prinţul Philip nu s-a înţeles niciodată bine cu soţia fiului său, motiv pentru care caută s-o ocolească mereu.

”Ducele de Edinburgh s-ar putea să nu vină la nuntă, aşa cum nu s-a prezentat nici la botezul Prinţului Louis, din iulie. Nu e de neînţeles, având în vedere vârsta lui, Ducele de Edinburgh va decide în dimineaţa nunţii dacă va participa sau nu”, spune o sursă de la palat.