Travel

Spa la munte, printre brazi

Spa la munte, printre brazi camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Miros de brad, zăpadă scârţâind sub tălpi, munţi albi şi flori de gheaţă. Ţie ţi se întâmplă să visezi cu ochii deschişi la locuri rupte din Paradis?

Ei bine, ele există! Şi dacă decorului de iarnă îi adaugi un spa somptuos cu pisicine înconjurate de pădure, atunci ştii că ai nimerit la Ana Spa din Poiana Braşov.

Ana Spa este o destinaţie creată pentru revitalizare, relaxare si stare de bine. Aici, corpul tău îşi poate găsi alinarea. Iar mintea să se liniştească. Aici, lumea de afară nu are acces, iar timpul curge altfel. Orele lungi la birou ţi-au blocat spatele şi ţi-au alungat somnul? Atunci, sigur, un masaj intuitiv îţi va trezi trupul la viaţă. Ai obosit după atâta ski? E în regulă. Mâinile dibace ale terapeuţilor îţi vor detensiona muşchii în cadrul unui masaj after-ski.

Amplasat strategic la graniţa pădurii şi a pârtiilor, Ana Spa este locaţia ideală, pentru ca tu să poţi să te bucuri de o viaţa mai senină, mai sănătoasă şi mai împlinită. 2000 mp de bucurie şi relaxare. O piscină de excepţie, străjuită de munte şi brazi, saune, sală de sport, 10 camere de tratament şi un jacuzzi în aer liber. Sună divin, nu-i aşa? Atunci, ce mai aştepţi? E musai să încerci terapiile semnătură ale spa-ului din Poiana Braşov.

” Avem un mix de 3 terapii vindecătoare care pun pe picioare pe oricine ne trece pragul, spune Mihaela Georgescu, Spa Manager la Ana Spa în Poiana Braşov. Intuitive massage, Thalistones şi After ski massage. 3 terapii care revigorează corpul şi trezesc simţurile. Ce poate fi mai plăcut şi mai reconfortant după o zi petrecută pe pârtie la ski  decât un masaj "After Ski" cu pietre calde si mâini pricepute, care să îţi relaxeze musculatura? Apoi, fă o baie de plante sau plonjează în hot tub-ul de pe terasă şi viaţa se va vedea din nou în roz.

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://www.anahotels.ro/en/exclusive-offers.html.  Relaxare plăcută!

 

 

 

Modifică Setările