News

Speak a cerut-o de soţie pe Ştefania în Asia Express: “Trebuie să fie unică treaba asta!”

Speak a cerut-o de soţie pe Ştefania în Asia Express: “Trebuie să fie unică treaba asta!” camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Au rămas doar patru echipe în semifinală, iar săptămâna viitoare, pe 22 aprilie, vom urmări finala show-ului fenomen care ne-a făcut izolarea mai uşoară. La finalul ediţiei din seara trecută, însă, cei de la montaj surprind în imagini un moment emoţionant între Speak şi Ştefania.

După încă o serie de probe de foc şi după o nouă cursă pentru ultima şansă, în această seară se vor întoarce cu toţii la Gina, aşteptând clasamentul. În promo-ul emisiunii ce va fi difuzată în această seară, o scenă ne-a surprins pe toţi: Speak scoate ceva din buzunar şi exclamă: “Trebuie să fie unică treaba asta!”, iar Ştefania, mirată şi extaziată, spune: “NUU, NUU!”. 

Acesta este momentul în care Speak o suprinde pe Ştefania în emisiune, de faţă cu toţi concurenţii şi cu echipa de producţie

Comentariile pe paginile lor de Instagram nu au întârziat să apară, lumea felicitându-i. Se pare că Speak era decis să facă acest pas de mai multă vreme, iar aptitudinile Ştefaniei şi felul ei de a se comporta sub presiune şi de a rezolva probele i-au confirmat faptul că este o femeie specială. De altfel, într-unul dintre episoadele acestui sezon, întrebat după o probă foarte grea dacă ea e aleasa, el replică: “Ea e, e ce trebuie”. Cei doi au sărbătorit zilele trecute trei ani de relaţie, iar Ştefania, încă de la întoarcerea din concurs, a publicat câteva poze în care i se poate vedea o bijuterie de tipul celei de logodnă pe degetul inelar. 

Aşadar, emoţiile au fost şi mai mari pentru doi dintre cei mai apreciaţi concurenţi  din Asia Express. 

Comentarii

Modifică Setările