Vedete

Speak: "Facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată"

Speak: "Facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată"

Speak şi Ştefania au decis să încerce o experienţă nouă şi s-au aventurat în Asia. Ce au întâlnit cei doi acolo a fost mult peste aşteptări.

"În emisiunea asta ai parte de nişte lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aş vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak.

La fel ca şi celelalte echipe şi cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă aici.

“Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă îşi dau seama că nu au baie şi se gândesc să mai pună nişte pereţi, să înfigă în pământ un vas de toaletă şi aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi. La nivel de mâncare, nu se plâng de gust, dar sunt reticenţi când vine vorba de ciudăţenii. “Mâncarea lor e bună, am încercat nişte maţe la grătar, dar nu am putut nici măcar să gustăm sângele…au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”.

Un alt lucru şocant pentru echipa Speak/Ştefania a fost veridicitatea acestui show. “Eu vă zic sincer că de acasă mă gândeam că mai sunt şi lucruri aranjate, ba chiar m-am bazat pe asta când am decis să vin, dar ce să vezi?! Totul este enervant de adevărat, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodată, facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată. Nu mi-am imaginat că este atât de real totul şi cred că experinţa asta o să mă bântuie multă vreme de acum încolo”, a mărturisit Speak.

Modifică Setările