Lifestyle

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 Chefi la cuţite

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 Chefi la cuţite camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cooking show-ul Chefi la cuţite a dat startul filmărilor pentru un nou sezon, sezonul cu numărul 9. Cum toată lumea ştie, această nouă perioadă de filmări vine cu o premieră: sarcina Ginei Pistol.

Frumoasa prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenţii intră la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, că voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, aşa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind şi pe ei”. Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine şi personajul care satisface toate curiozităţile celor de acasă.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioşi cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfăşoară producţia, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni şi de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenţii. “Chefii au fost deosebit de drăguţi, nu mă aşteptam la o asemenea surpriză şi îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina.

Modifică Setările