Interviu

Special Exatlon! Anca Surdu: "Nu pot spune că sunt flatată de această celebritate"

Special Exatlon! Anca Surdu: "Nu pot spune că sunt flatată de această celebritate"

Revista OK! le-a reunit pe unele dintre cele mai aprige concurente din echipa Războinicilor şi cea a Faimoşilor într-o şedinţă foto fierbinte, la piscina Oasis de pe malul lacului Străuleşti.

Claudia Pavel, Anca Surdu, Diana Bulimar, Larisa Vasile, Alina Pană şi Anca Mihăilescu au acceptat să îmbrace, pentru noi, cele mai sexy costume de baie şi să vorbească despre experienţa lor de la Exatlon şi viaţa lor de după show.

Astăzi, vă prezentăm interviul cu fosta campionă de gimnastică aerobică Anca Surdu!

Anca Surdu

Vârsta: 27 de ani

Locul naşterii: Constanţa

Într-o relaţie de doi ani

OK! Cum a început povestea ta la Exatlon?
Anca Am primit un telefon de la cineva din echipa de producţie a emisiunii. Când am auzit de emisiune, am fost puţin reticentă, dar m-au convins, până la urmă, mai ales că avea profil sportiv.

Cum te aşteptai să fie finala şi ce părere ai despre cum a fost, de fapt?
Am înţeles că producătorul a vrut ca decizia finală să stea în mâna publicului, pentru că cei doi care ajung în finală sunt amândoi foarte buni. Pentru public, diferenţa a făcut-o, poate, caracterul. Eu mă bucur că cel care a câştigat a fost de la noi din echipă, dar, din punct de vedere sportiv, susţin faptul că au fost foarte aproape cei doi finalişti.

Tu ai plecat din emisiune cu nişte probleme dermatologice. S-au rezolvat?
Acolo, mi s-a pus diagnosticul dermatită de contact, din cauza soarelui. Nu aveam condiţii, nu puteam să-mi curăţ tenul cum trebuie, mă mânca faţa, era destul de neplăcut. Mi s-a recomandat să port şapcă sau mască la probe. De când m-am întors acasă şi nu m-am mai expus la soare puternic, cum era cel de-acolo, a început să se retragă erupţia. Încă urmez un tratament pentru problema asta.

În urma meciurilor internaţionale cu Mexicul, ţi-ai câştigat şi fani mexicani, nu-i aşa?

Da, eu am participat şi la un campionat mondial în Mexic, în Cancun, şi pot să spun că aveam deja nişte fani. Dar, într-adevăr, există mulţi mexicani, mai degrabă decât mexicance, care mă simpatizează.

Iubitul tău nu este gelos văzând atâtea mesaje admirative de la fani?
Nu. Dacă aş fi dat curs acestor complimente, poate că da, dar nu este cazul.

Post Exatlon, eşti cam scumpă la vedere.
Sinceră să fiu, nu pot să spun că sunt flatată de această celebritate. Sunt bucuroasă, însă, când mă opresc copiii să facem poze sau să mă felicite.

Cu ce te ocupi acum, după Exatlon?

Sunt antrenor de fitness, dar, în ultima vreme, încep să mă dezvolt cât mai mult pe partea de online. Să motivez persoanele să trăiască mai echilibrat, nu neapărat sănătos. Eu mănânc şi ciocolată, şi salată, când trebuie.

Te ajută că ai câştigat mulţi urmăritori pe Instagram? Câţi ai acum?
În primul rând, mă cunoaşte mai multă lume, căci nu toţi ştiau de rezultatele mele în gimnastica aerobică. Într-adevăr, acum am 145.000 şi am pornit cu 12.000 sau ceva de genul. Nu m-aşteptam să-mi crească atât de mult capitalul de imagine.

Foto: Sorin Stana

Modifică Setările