Interviu

Special Exatlon! Claudia Pavel: "Nu se duce nimeni la un reality show să se combine"

Special Exatlon! Claudia Pavel: "Nu se duce nimeni la un reality show să se combine"

Reuniune Exatlon Revista OK! le-a reunit pe unele dintre cele mai aprige concurente din echipa Războinicilor şi cea a Faimoşilor într-o şedinţă foto fierbinte, la piscina Oasis de pe malul lacului Străuleşti.

Claudia Pavel, Anca Surdu, Diana Bulimar, Larisa Vasile, Alina Pană şi Anca Mihăilescu au acceptat să îmbrace, pentru noi, cele mai sexy costume de baie şi să vorbească despre experienţa lor de la Exatlon şi viaţa lor de după show.

Astăzi, vă prezentăm interviul cu Claudia Pavel!

Claudia Pavel

OK! Cum de ai ajuns tu în concursul ăsta pentru sportivi?
Claudia Am fost invitată de producţie să vin la un interviu. Eu, în general, îmi ascult primul instinct şi am zis „Da!“ din prima. Mi-au zis că e vorba despre Republica Dominicană, iar visul meu este să trăiesc în costum de baie şi-n şlapi. Până atunci nu mai acceptasem ideea de reality show, dar mi-au spus cine vor fi ceilalţi colegi şi, fiind vorba despre campioni olimpici şi mondiali, pentru mine a fost o onoare. Era clar că voi fi veriga slabă a grupului, dar sunt mândră că am acceptat provocarea. Mi-am depăşit toate limitele. Am suportat durere fizică în fiecare zi în care am stat acolo. Mă durea toată pielea, mă ardea. Am plecat de acolo cu entorsă la piciorul drept, am venit cu ficatul şi stomacul varză, am vomitat două săptămâni încontinuu, când m-am întors.

Circuitele alea au fost prea mult pentru tine, să-nţeleg?
Nu mi s-au părut foarte grele. Cu toate astea, în momentul în care am sărit prima dată în piscină, de la tobogan, am simţit cum mi-a pârâit pur şi simplu spatele. Credeam că m-am nenorocit, până când am văzut că pot să înot. Pentru mine, ca evoluţie, a însemnat foarte mult. Mi-am dorit să fiu un exemplu şi pentru fiul meu, Noah. Să-l învăţ că limita este cerul. În plus, îmi place adrenalina.

Pe el cu cine l-ai lăsat în timpul ăsta?
Cu familia mea. Partea cea mai grea din concurs a fost lipsa lui.

Ce notă ai fi dat formei tale fizice de dinainte de Exatlon?
Pentru un concurs ca Exatlon, eram zero. Pentru mine, ca femeie, aş fi dat un opt. Dar nu m-am simţit nicio clipă desconsiderată pentru faptul că nu sunt sportivă sau pentru că pierd puncte. Asta era clar de la început. Au apărut nişte discuţii fix la final, înainte să plec eu.

Acum în ce relaţii eşti cu cele două fete cu care au apărut discuţii, Anca Surdu şi Diana Bulimar?
Foarte bune, după cum vezi. Până la urmă, e doar un joc. Şi acolo s-au creat prietenii pentru o viaţă, acolo ne-am unit ca o familie. Te cerţi cu omul acela, dar dragostea rămâne acolo, nu pleacă nicăieri. Am câştigat o prietenie reală cu Anda Adam. Noi ne ştiam dinainte, ne întâlneam la evenimente şi emisiuni, dar nu eram apropiate. Mi-este o prietenă foarte dragă. Chiar ne-am propus să facem şi o piesă împreună.

Şi apropierea de Cătălin Cazacu a fost tot aşa, ca-n familie?
Noi suntem foarte buni prieteni. Relaţia pe care am avut-o cu el este aceeaşi cu cea pe care am avut-o cu toţi ceilalţi. Cu el s-a întâmplat să fie şi o apropiere fizică, în sensul că m-a ţinut în braţe şi ne-am ţinut de mână. Dar asta pentru că, probabil, amândoi am avut nevoie. El a fost acolo pentru mine când mi-a fost foarte greu. Am stat trei săptămâni în spital, am făcut un şoc anafilactic, o entorsă. Discuţiile care au urmat sunt deplasate pentru că, între noi, nu s-a întâmplat nimic, de fapt.

Dar nu e nimic rău ca doi oameni singuri, disponibili sufleteşte, să se apropie.
Da, eu sunt o femeie liberă, el era la fel. Bine, situaţia lui era un pic complicată, dar eu nu ştiam asta. Nu mi-am pus întrebări. Aici, însă, lucrurile au luat-o un pic razna, nefondat. Apropierea fizică a fost, clar, una circumstanţială, pentru că eram într-o situaţie dificilă.

Aţi mers mai departe?
Nu, pentru că nu exista nimic, nu se duce nimeni la Exatlon să se combine. Suntem oameni adulţi, avem raţiune. Nu s-a întâmplat asta, este vorba despre o prietenie reală.

Erai pregătită pentru ce avea să te aştepte în ţară? Răutăţile, comentariile oamenilor?
Nu, nu eram, nu le-am înţeles şi nici n-am s-o fac vreodată. Cred că este riscul pe care ţi-l asumi în momentul în care intri într-un reality show. Oamenii îşi creează simpatii şi antipatii. Cred că am câştigat un public nou de când cu Exatlonul. Am câştigat foarte mulţi simpatizanţi în rândul copiilor.

Şi pe social media cât ai câştigat?
Am început să postez pe Instagram acum un an de zile, de-abia. Aveam 13.000 de oameni, iar acum am 65.000. Am câştigat ceva!

Foto: Sorin Stana

Modifică Setările