Spectacole

Spectacol Masha şi Ursul – regulament şi acces public

Spectacol Masha şi Ursul – regulament şi acces public

Personajele din cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha şi Ursul”, se reîntorc pe scenele din România cu un nou spectacol live ce va călători, între 11 şi 18 mai 2019, în Bacău (11 mai, Teatrul de Vară), Bucureşti (12 mai, Sala Palatului) şi Cluj (18 mai, Casa Studenţilor).

Turneul în România este adus de Events (www.events.ro). Pentru ca spectatorii să aibă parte de cea mai frumoasă experienţă, îi rugăm să citească şi să respecte următorul regulament, valabil pentru spectacolele din toate cele trei oraşe. Spectacolul are durata de o oră şi 20 de minute şi este recomandat copiilor peste 2 ani iar copiii sub 2 ani au access gratuit. Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amanunţit la cererea agenţilor de securitate. Spectatorii sunt rugaţi să-şi păstreze locurile/sectoarele în timpul concertului.

Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea în momentul ieşirii din perimetrul sălii de spectacol. Accesul publicului în incintă se va face începând cu ora 10:00 iar spectacolul va începe la ora 11:00. Persoanele cu afecţiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor şi pot participa la eveniment numai cu însoţitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecţie pentru urechi. Este interzis accesul cu brichete, obiecte contondente, arme, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substanţe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta sălii de spectacol şi a perimetrului acesteia. Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locaţiei. Sunt interzise introducerea sau afişarea inscripţiilor, bannerelor, pancardelor şi a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica. Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Biletele la spectacolul „Masha şi Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, dar şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone şi reţeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi librăriile Diverta), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfăşoară spectacolul, astfel: 200 lei, 150 lei , 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei pentru Bucureşti , 130 lei, 80 lei, 55 lei pentru Bacău şi 110 lei, 80 lei pentru Cluj. Costurile biletelor diferă în funcţie de poziţionarea în sală. Turneul este susţinut de Kaufland România, din dorinţa de a oferi copiilor un spectacol de neuitat. Partener: Aqua Carpatica. Parteneri media: Magic FM, Kanal D, Minimax, România Liberă, Şapte Seri, Caţavencii, Ziare.com, Acasă, Eva, Copilul, Clopoţel, Sunt Părinte, Solonaria, Modern Dads, laurafrunză.com, I like Cluj.

Comentarii

Modifică Setările