Red Carpet

Spectacolul tiarelor. Regina Elisabeta versus nora sa, Ducesa de Cornwall

Spectacolul tiarelor. Regina Elisabeta versus nora sa, Ducesa de Cornwall camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Familia regală s-a reunit, marţi seară, pentru recepţia anuală de la Buckingham Palace, la care au fost invitaţi ambasadori din întreaga lume. Regina Elisabeta a fost amfitrioana serii, iar nora sa a secundat-o la orice pas.

Dress code-ul acestui eveniment formal a fost ”white tie”, aşa că Regina Elisabeta, Ducesa de Cornwall, dar şi Kate au purtat alb. Ele au avut grijă, însă, să-şi accesorizeze ţinutele cu tiare spectaculoase din vistieria regală. Deci, cine pe cine a eclipsat?

Ei bine, dacă despre Kate ştim că a purtat tiara Cambridge Lovers Knot, Ducesa de Cornwall şi suverana Marii Britanii au optat pentru creaţii mult mai spectaculoase! Aşadar, suverana a purtat tiara Queen Mary Girls of Great Britain and Ireland, una dintre preferatele Majestăţii Sale, şi totodată una dintre cele mai des purtate de către ea.

Cât despre Ducesa de Cornwall, aceasta a făcut o figură frumoasă cu tiara Greville, realizată de Boucheron. Această bijuterie e una dintre favoritele soţiei Prinţului Charles, însă o poartă destul de rar. Ea şi-a completat look-ul cu o pereche de cercei cu perle şi veşnicul chocker cu perle şi camee, cu care o vedem mai mereu.

Modifică Setările