News

Splendoare în iarbă! Andreea Marin s-a pozat cu iubitul

Splendoare în iarbă! Andreea Marin s-a pozat cu iubitul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

E o femeie împlinită şi fericită, şi nu mai ascunde asta!

Andreea Marin şi consulul Adrian Brâncoveanu sunt de trei ani împreună, dar până acum au ezitat să îşi afişeze iubirea în public. Ca o recunoaştere a sentimentelor ce o leagă de omul de lângă ea, diva a postat pe un cont de socializare o fotografie care ‘’vorbeşte’’ despre iubirea dintre ei. Cei doi s-au pozat în iarbă, într-un moment de linişte.

Andreea Marin nu a putut să stea deoparte în aceste vremuri. S-a implicat în câteva campanii umanitare, a supravegheat desfăşurarea operaţiunilor. Paştele o găseşte însă lângă cel care i-a schimbat viaţa şi o susţine în tot şi în toate.

“După o săptămână grea (3 convoaie umanitare organizate şi desfăşurate simultan în tara şi în capitală, azi am hotărât să fim una cu natura. Iarba, pomi infloriti, ciripit, soare, pace... Când stăm nemişcaţi, lupul nostru, Rocky, vine să se asigure că suntem bine şi ne inspectează, precum se vede în a doua fotografie. M-a adulmecat, să fie sigur că respir, mi-a dat şi un pupic. Gata, acum s-a liniştit”, a mărturisit Andreea.

 

Modifică Setările