Agenda

Spoiler! Una dintre actriţele din Game of Thrones, însărcinată în următorul sezon?

Spoiler! Una dintre actriţele din Game of Thrones, însărcinată în următorul sezon?

O fotografie cu una dintre actriţele din Game of Thrones, publicată pe contul său de Instagram, face acum furori pe Internet, iar fanii se întreabă dacă nu cumva aceasta tocmai le-a oferit un spoiler. Un moment behind-the-scenes cu Maisie Williams şi Sophie Turner a stârnit controverse printre fanii care cred că Sansa Stark ( Sophie Turner) este  însărcinată. Ele joacă în cel ai popular serial TV al momentului, iar Sophie Turner şi Maisie Williams, protagonistele seriei, au demonstrat că sunt prietene bune în spatele ecranului, împărtăşind cu prietenii virtuali o fotografie din timpul filmărilor, în care Sophie, 21 de ani, se ţinea cu mâna de burtă, stârnind isterie în mediul online. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva au primit detalii despre ceea ce se va întâmpla în noul sezon al celui mai îndrăgit serial TV, cu Sansa gravidă.

Îmbrăcate în hainele de scenă, fetele s-au distrat fotografiindu-se în ipostaze amuzante, iar poza cu Sophie în picioare, cu mâna pe burtă, pare să fie un spoiler pentru următorul sezon al Game of Thrones. "În cinstea finalului  Game of Thrones şi a celor 6 milioane de fani de pe Instagram", a scris Sophie la fotografia distribuită duminică seara, care a strâns peste 1 milion de like-uri şi numeroase comentarii.

Ipostaza a devenit virală, toată lumea susţinând că Sophie are  burtă de gravidă.  "Vă rog să-mi spuneţi că nu este însărcinată", "Sansa este însărcinată?", sau "Doamne, poate nu e însărcinată cu copilul lui Ramsey!", au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Foto: HBO, Instagram

Modifică Setările