News

Sportivă faimoasă, părăsită de iubit, duce o luptă grea pentru custodia copilului ei

Sportivă faimoasă, părăsită de iubit, duce o luptă grea pentru custodia copilului ei

Este vorba despre una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, fost lider mondial, acum în vârstă de 28 de ani. Ei bine, după ce sportiva născută în Belarus, tenismana Victoria Azarenka, a şocat pe toată lumea anunţând că va lua o pauză de tenis pentru a da naştere unui copil, un fiu care a venit pe lume în decembrie anul trecut, aceasta face din nou valuri.

Cu o ştire tristă, de data aceasta. La doar opt luni de la naşterea micuţului Leo, Azarenka şi iubitul ei, Billy McKeague, tatăl copilului, s-au despărţit în luna iulie şi duc o luptă urâtă pentru custodia micuţului.

Victoria Azarenka
Victoria s-a despărţit de iubit în iulie

Iar asta îi pune beţe în roate mamei copilului, jucătoarei de tenis fiindu-i interzis să părăsească reşedinţa ei din Los Angeles, California, cu copilul, până când nu se rezolvă acest caz. Mai mult, judecătorul care se ocupă de caz nu a recunoscut decizia unui tribunal din Belarus, ţara natală a Victoriei, acolo unde jucătoarea a obţinut custodia deplină a fiului ei.

Jucătoarea de tenis, alături de fostul iubit

Azarenka, fost lider mondial şi de două ori campioană a turneului de la Australian Open, este considerată de specialişti cu şansa a treia la câştigarea turneului US Open, care va începe curând, însă problemele familiale s-ar putea s-o împiedice să participe la acest eveniment.

Victoria, alături de micuţul Leo

Cum cazul urmează să se încheie tocmai în octombrie, cel mai probabil că Azarenka va lipsi de la US Open, turneu care începe pe 28 august în New York, deorece sportiva refuză să-şi lase copilul în grija fostului iubit.

Modifică Setările