Fashion

Spread the love! Ce cred oamenii despre iubire în vremea pandemiei şi cum ne arătăm afecţiunea faţă de cei dragi

Spread the love! Ce cred oamenii despre iubire în vremea pandemiei şi cum ne arătăm afecţiunea faţă de cei dragi

Ultimul an ne-a pus la mare încercare răbdarea, toleranţa şi, mai ales, sentimentele. A fost anul introspecţiei, regăsirii de sine şi evaluării sentimentelor faţă de cei dragi. Anul acesta, Valentine’s Day şi Dragobetele sunt o provocare, căci lumea nu şi-a revenit încă la ritmul ei normal.

Însă dovezile de iubire nu trebuie alterate de nicio pandemie şi pentru a face cadouri speciale ai nevoie de inspiraţie. În perioada premergătoare Valentine’s Day, Pandora dezvăluie modul în care 2020 a influenţat relaţiile şi conexiunea umană din întreaga lume, făcând valorile împărtăşite şi gesturile mici de afecţiune mai importante ca niciodată. Un sondaj global din 11 ţări a constatat că 2020 a avut un impact pozitiv asupra diferitelor tipuri de relaţii din viaţa oamenilor şi 70% consideră că relaţiile sunt mai importante ca oricând. Peste jumătate din acest grup (52%) a spus că legăturile cu oamenii au fost o sursă de bucurie în perioadele tulburi, fapt ce a constituit şi mai mult un motiv pentru a întreţine aceste relaţii pentru a se asigura că vor face faţă anului dificil. 64% spun că vorbesc mai mult cu cei dragi decât înainte de pandemie şi accentul cade pe exprimarea iubirii faţă de cei apropiaţi. 

ROMANTIC LOVE

Gesturile mici de dragoste şi prietenie au crescut, de asemenea, de la începutul pandemiei, inclusiv oferirea mai frecventă a cadourilor (61%), ajutorul acordat în casă (44%) şi complimentele pentru cei dragi (37%). Studiul efectuat de Pandora, în cadrul unui sondaj de 11.000 de respondenţi, a constatat că, în toate tipurile de relaţii - romantice, de prietenie şi familiale - busola morală a oamenilor este un factor cheie pentru compatibilitate şi chiar atracţie. Puţină strălucire are un impact foarte mare atunci când vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana dragă. Noua colecţie Pandora îţi va oferi inspiraţia necesară pentru a-ţi surprinde jumătatea sau pentru a face un cadou din inimă unei persoane speciale din viaţa ta. 

BE MY GALENTINE

 

Acest material conţine elemente publicitare.

Comentarii

Modifică Setările