Royals

Starea de sănătate a Prinţului Philip este îngrijorătoare. Şi-a anulat participarea la slujba religioasă

Starea de sănătate a Prinţului Philip este îngrijorătoare. Şi-a anulat participarea la slujba religioasă

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 23/05/2017 Queen Elizabeth II and Prince Philip Duke Of Edinburgh during a garden party at Buckingham Palace London *** No UK Rights Until 28 Days from Picture Shot Date ***

Simpatizanţii monrahiei sunt îngijoraţi în legătura cu starea de sănătate a soţului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Filip, Duce de Edinburgh.

Are 96 de ani, iar sănătatea sa este subredă. În vară a fost internat de urgenţă din cauza unei infecţii şi a decis că se va retrage de la îndatoririle regale pentru că sănătatea nu-i mai permite un program atât de încârcat. Acum o săptămână şi-a anulat participarea la o ceremonie militară organizată la Castelul Windsor, iar acum a ratat slujba religioasă.

Potrivit surselor de la palatul, Prinţul Philip a acuzat stări de rău. Acum a luat decizia de a nu participa la slujba din Capela Sf. Gheorghe, de la Castelul Windsor. Ducese îşi anunţase prezenţa le evenimentul care a avut loc astăzi, împreună cu soţia sa, Regina Elisabeta a II-a, dar se pare că problemele de la şold nu i-au permis să onoreze evenimentul. Reprezentanţii de la Palatul Buckingham nu au comentat în legătură cu starea de sănătate a Prinţului Philip.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările