News

Starea reală a fiicei lui Whitney Houston: “Bobbi are creierul deteriorat ireversibil”

de admin

O actualizare extrem de tristă din partea familiei lui Bobbi Kristina Brown, singurul copil al regretatei cântăreţe Whitney Houston, deşi ieri aflam de la tatăl ei că s-a trezit din coma în care se afla de două luni. Bunica fetei, Cissy Houston, a lămurit cazul în care se află nepoata sa, oferind detalii deloc plăcute.

“Faptul că m-am întâlnit cu doctorii şi că trebuie să accept că ea va rămâne în această stare mă întristează enorm. Tocmai am vizitat-o pe nepoata mea Bobbi Kristina la spital şi, deşi nu se mai află în comă indusă, are o traheotomie şi, potrivit doctorilor, leziunile cerebrale sunt globale şi ireversibile şi va rămâne inconştientă”.

Această declaraţie cutremurătoare îl contrazice indirect pe tatăl fetei de 22 de ani, rapperul Bobby Brown, care declarase în weekend, în timpul unui concert, că fiica sa este trează şi că-l veghează. Din contră, din păcate, aceasta nu îşi mai poate reveni vreodată, fiind "o legumă", în limbajul colocvial.

“Putem doar să avem încredere în Dumnezeu pentru un miracol.”, a încheiat Cissy Houston.

Bobbi Kristina Brown se afla în comă indusă din 31 ianuarie, când a fost transportată de urgenţă la spital, după ce soţul ei, Nick Gordon, a găsit-o cu faţa în jos în cadă, inconştientă.