Gossip

Starul Captain America, îndrăgostit! Cu cine se iubeşte Chris Evans în secret?

de admin

Starul Captain America, îndrăgostit! Cu cine se iubeşte Chris Evans în secret?

Actorul de 33 de ani care-l interpretează pe supereroul Captain America în filmele „Avengers” pare că s-a apropiat foarte mult de o colegă de breaslă, una foarte frumoasă şi tânără, care a jucat-o pe Albă ca Zăpada în “Mirror Mirror”.

Vorbim de Lily Collins, frumuseţea britanică de 25 de ani cu care s-a înţeles de minue şi “s-a distrat foarte bine” Chris la petrecerea de după Oscaruri din 22 februarie – şi de atunci au continuat să ţină legătura. Noul cuplu, despre care au scris cei de la Us Weekly că ar fi unul foarte îndrăgostit, este încă neconfirmat de actori. “E abia începutul relaţiei lor, dar se distrează împreună şi vor să vadă unde va duce asta”, ar spune o sursă citată de tabloid.

În faimoasa noapte cu pricina, Lily a purtat o creaţie all black semnată Zuhair Murad, foarte provocatoare – din dantelă transparentă – iar Chris a venit la patru ace, tot all black, într-un smoking Gucci.

Fiica legendarului Phil Collins a mai fost cuplată cu vedete precum Taylor Lautner, Zac Efron şi Jamie Campbell – să-l fi găsit pe Făt Frumos în persoana americanului celebru?

Şi acesta, însă, a avut un palmares considerabil, avându-le ca foste iubite pe Jessica Biel, Gisele Bundchen şi Minka Kelly, cu care a avut o relaţie cu întreruperi. Totuşi, cu timpul nu stă niciunul prea bine: amândoi filmează şi se pregătesc să promoveze filmele în care joacă, ea în “Love, Rosie”, iar Chris în continuarea “Avengers: Age of Ultron”.

foto getty images

Modifică Setările