Fashion

Starul din ”Saved by the bell”, foarte stylish la un eveniment al Victoriei Beckham

Starul din ”Saved  by the bell”, foarte stylish la un eveniment al Victoriei Beckham camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Actriţa din „Saved by the bell” a eclipsat-o chiar pe gazda evenimentului la care era prezentă, adică pe Victoria Beckham, care îşi prezentase o nouă colecţie în cadrul evenimentului ”Victoria Beckham for Target Garden Party”. Tiffany, un outfit stylish la garden party Tiffany Thiessen este cea la care ne refeream mai sus şi care a făcut o impresie bună din punct de vedere stilistic. Actriţa în vârstă de 43 de ani a avut o apariţie stylish la evenimentul Victoriei Beckham, care a avut loc sâmbătă, în Los Angeles.

Purtând un outfit casual, compus dintr-o pereche de blugi şi o cămaşă în carouri, Tifanny a reuşit chiar să impresioneze la această petrecere. Plusul de ”culoare” a fost dat de pălăria bej, clutch-ul auriu şi sandalele asortate! Per total, actriţa din ”Saved by the bell” a făcut o alegere stilistică nemaipomenită pentru o zi însorită, ca cea de sâmbătă. Ne place!

Victoria a optat pentru un outfit cu un imprimeu floral

Iată ce alte vedete au fost invitat de la acest garden party şi pentru ce ţinute au optat ele!

foto: Instagram

Modifică Setările