News

Starul din „Gilmore Girls”, Edward Herrmann, a murit. Cum au reacţionat fetele Gilmore?

de admin

Starul din „Gilmore Girls”, Edward Herrmann, a murit. Cum au reacţionat fetele Gilmore?

Toată echipa care a format o familie în serialul de succes „Gilmore Girls” îl deplânge pe marele actor, care a jucat rolul lui Richard Gilmore timp de 7 sezoane şi care a murit la 71 de ani, învins de cancerul cerebral cu care se lupta de ceva timp.

Edward Herrmann a fost internat la Terapie Intensivă la spitalul din New York, timp de trei săptămâni, până când familia sa a decis să îşi ia rămas bun de la acesta, în ajunul Anului Nou.

Actorul de 71 de ani a jucat rolul de tată al lui Lorelai şi de bunic al lui Rory, cele două actriţe atipice care au făcut deliciul serialului de familie cu viaţa lor neconvenţională. Desigur, şi acestea – Lauren Graham şi Alexis Bledel – cât şi soţia sa din serial, Kelly Bishop, şi-au luat adio de la colegul şi prietenul lor, fiecare în felul său.

“Noi, familia Gilmore Girls, suntem incredibil de trişti şi oarecum şocaţi. Abia am aflat de boala lui acum câteva săptămâni. Am primit un telefon de la soţia lui Edward luni seara, să vin să îmi iau rămas bun de la el, dacă doresc.”, a spus Kelly pentru TVLine. “Am fost ieri şi i-am transmis toată dragostea din partea lui Alexis, lui Lauren şi a creatoarei serialului, Amy Sherman-Palladino… avem atâtea amintiri împreună, mai ales de la Gilmore Girls, dar şi prin email, după finalul serialului. Cred că toată lumea care a lucrat cu Ed l-au găsit absolut fermecător”.

Şi Lauren, care a jucat-o pe mama lui Rory, Lorelai Gilmore, a transmis pe Twitter: “Prietenul meu, Edward Hermmann, a fost cel mai bun, cel mai elegant şi mai talentat om. A fost o onoare şi o bucurie să îl cunosc şi o lovitură devastatoare să îl pierd.”

Edward Herrmann nu a fost faimos doar pentru acest rol. El a câştigat un premiu Tony pentru interpretarea de pe Broadway în “Mrs. Warren’s Profession”, în 1976, iar recent, a jucat în seriale precum “Lege şi ordine” şi “Soţia perfectă” (The Good Wife).

Herrmann a lăsat în urmă cinci copii: doi copii cu soţia Star Benson şi trei cu fosta nevastă, Leigh Curran.