News

Starul din „Gilmore Girls”, Edward Herrmann, a murit. Cum au reacţionat fetele Gilmore?

de admin

Starul din „Gilmore Girls”, Edward Herrmann, a murit. Cum au reacţionat fetele Gilmore?

Toată echipa care a format o familie în serialul de succes „Gilmore Girls” îl deplânge pe marele actor, care a jucat rolul lui Richard Gilmore timp de 7 sezoane şi care a murit la 71 de ani, învins de cancerul cerebral cu care se lupta de ceva timp.

Edward Herrmann a fost internat la Terapie Intensivă la spitalul din New York, timp de trei săptămâni, până când familia sa a decis să îşi ia rămas bun de la acesta, în ajunul Anului Nou.

Actorul de 71 de ani a jucat rolul de tată al lui Lorelai şi de bunic al lui Rory, cele două actriţe atipice care au făcut deliciul serialului de familie cu viaţa lor neconvenţională. Desigur, şi acestea – Lauren Graham şi Alexis Bledel – cât şi soţia sa din serial, Kelly Bishop, şi-au luat adio de la colegul şi prietenul lor, fiecare în felul său.

“Noi, familia Gilmore Girls, suntem incredibil de trişti şi oarecum şocaţi. Abia am aflat de boala lui acum câteva săptămâni. Am primit un telefon de la soţia lui Edward luni seara, să vin să îmi iau rămas bun de la el, dacă doresc.”, a spus Kelly pentru TVLine. “Am fost ieri şi i-am transmis toată dragostea din partea lui Alexis, lui Lauren şi a creatoarei serialului, Amy Sherman-Palladino… avem atâtea amintiri împreună, mai ales de la Gilmore Girls, dar şi prin email, după finalul serialului. Cred că toată lumea care a lucrat cu Ed l-au găsit absolut fermecător”.

Şi Lauren, care a jucat-o pe mama lui Rory, Lorelai Gilmore, a transmis pe Twitter: “Prietenul meu, Edward Hermmann, a fost cel mai bun, cel mai elegant şi mai talentat om. A fost o onoare şi o bucurie să îl cunosc şi o lovitură devastatoare să îl pierd.”

Edward Herrmann nu a fost faimos doar pentru acest rol. El a câştigat un premiu Tony pentru interpretarea de pe Broadway în “Mrs. Warren’s Profession”, în 1976, iar recent, a jucat în seriale precum “Lege şi ordine” şi “Soţia perfectă” (The Good Wife).

Herrmann a lăsat în urmă cinci copii: doi copii cu soţia Star Benson şi trei cu fosta nevastă, Leigh Curran.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cum arată ”fetele Gilmore” la opt ani de la terminarea serialului?

News

FOTO Cum arată ”fetele Gilmore” la opt ani de la terminarea serialului?

Cu siguranţă nu le-aţi uitat pe simpaticele fete Gilmore, chiar dacă au trecut opt ani de când s-au încheiat filmările pentru îndrăgitul serial. Iar dacă vă întrebaţi ce mai fac Lorelay şi Rory, pe numele lor adevărate Lauren Bledel şi Alexis Bledel,

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd

News

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd

“Grey’s Anatomy” este unul din cele mai de succes seriale dramă care încă rulează, pregătindu-şi deja cel de-al 11-lea sezon. Prin urmare, orice plecare a unui personaj popular frânge inimi. Deşi ne-am obişnuit cu multe dintre personaje să vină şi să plece de-a lungul anilor, confirmarea plecării bruşte a doctorului Derek Sheperd aka McDreamy din Spitalul Seattle Grace lasă urme adânci în inimile fanilor.

E tată la 65 de ani!  Despre ce vedetă e vorba?

News

E tată la 65 de ani!  Despre ce vedetă e vorba?

El are 65 de ani, iar iubita lui este însărcinată este mai tânără decât el cu 32 de ani. Şi iată că nimic nu stă în calea fericirii lor, de vreme ce curând vor fi o familie întregită în vară de un copil. Vorbim de legenda...

News

5 Cupluri iconice ale Hollywoodului: iubiri de legendă!

Lauren Bacall şi Humphrey Bogart Deşi toată lumea credea că este doar o aventură a starului cu o tânără aspirantă la statutul de actriţă, iubirea lor a fost instantă, de când au jucat împreună în “To Have And Have Not”, în 1944. Dar iubirea lor iconică a durat doar 12 ani, Bogart murind în 1957…

Starul “Fast and Furious”, Vin Diesel e proaspăt tătic: vezi familia sa superbă!

News

Starul “Fast and Furious”, Vin Diesel e proaspăt tătic: vezi familia sa superbă!

Pe cât de bine dezvoltaţi are muşchii, pe atât de sensibil este starul filmelor de acţiune. De curând, am aflat că este în culmea fericirii după ce iubita sa, Paloma Jimenez, a născut pentru a treia oară.

Fiica misterioasă a familiei Osbourne: Aimee, noul star al clanului!

News

Fiica misterioasă a familiei Osbourne: Aimee, noul star al clanului!

Câţi dintre voi n-au crezut că familia Osbourne are doar 4 membri? Însă există o odraslă a clanului de rockstaruri care a refuzat să facă parte din reality-show-ul familiei, încă de la 16 ani. Aimee