News

Staruri care au minţit că s-au internat la reabilitare. Cum ne-au dus cu preşul?

Staruri care au minţit că s-au internat la reabilitare. Cum ne-au dus cu preşul?

După ce s-au dat în spectacol în faţa lumii întregi, din cauza consumului de droguri, şi-au făcut, tot public, mea culpa, şi au promis ferm că urmează conştiincios programul de reabilitare. Realitatea a fost, însă, cu totul alta.

Charlie Sheen a decis că mai bine stă acasă

2011 a fost anul în care fostul star al serialului Doi bărbaţi şi jumătate a recunoscut că avea ceva probleme cu drogurile. Tot atunci, ca să dea bine, managerul actorului a anunţat că faimosul lui client s-a internat, în sfârşit, într-o clinică de reabilitare, unde primeşte, slavă Domnului, tratamentul corespunzător. Prostii!

În schimb, el a ales să stea acasă şi să nu beneficieze de niciun tratament. Mai mult, Charlie i-a trimit un mesaj chiar lui Dylan Howard, senior executive editor la Radar Online, în care s-a plâns cu zece guri cum nu-l lasă pe el lumea să se distreze în timp ce-şi face şi meseria ca un profesionist desăvârşit. Cam ciudat pentru managerul lui, Marc Burg, care de-abia îi liniştise pe fanii lui Sheen cu privire la starea acestuia! De fapt, actorul stătea treaz până dimineaţa şi refuza orice tratament care l-ar mai fi adus puţin cu picioarele pe pământ. Auci!