Vedete

Staruri care au recunoscut că s-au excitat în timp ce filmau scene intime. Iată confesiunile lor...

Staruri care au recunoscut că s-au excitat în timp ce filmau scene intime. Iată confesiunile lor... camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Filmările scenelor de sex sunt pentru mulţi actori cele mai stresante momente. Şi jenante, atunci când apare... o erecţie neplanificată din partea actorului profesionist! Iată ce au povestit ei...

Henry Cavill

Starul din "Superman Returns" a mărturisit că a avut parte de un asemenea moment în timp ce filma o scenă pentru serialul "The Tudors". "Mi s-a întâmplat o singură dată şi a fost foarte stânjenitor. Fata trebuia să stea deasupra mea, avea nişte sâni spectaculoşi, iar eu nu-mi aranjasem organul genital într-o poziţie inofensivă. Se freca toată de mine, aşa că eu ma-m trezit cu o erecţie. A trebuit să-mi cer multe scuze apoi. Nu e deloc OK când eşti într-un mediu cu cineaşti profesionişti şi cineva are o erecţie. Nu e deloc acceptabil", a spus el.

Ewan McGregor

I s-a întâmplat şi lui când filma pentru producţia BBC "Scarlet and Black" şi a şi povestit despre asta: "Eu trebuia să stau deasupra partenerei mele, iar ei tot trăgeau cearşaful pe care îl aveam peste mine şi între noi, pentru că voiau să îmi vadă fundul gol şi coapsa ei. Aşa că eram goi unul peste altul, niciunul nu purta lenjerie intimă. A fost foarte stânjenitor. A fost un caz din acela în care am strigat: Stop, am nevoie de o pauză. A trebuit să-mi calmez erecţia şi abia apoi să continuăm filmarea".

James McAvoy

Actorul şi-a amintit că a experimentat o asemenea situaţie la filmările pentru "Shameless". "Am avut un început de erecţie de vreo două ori", a spus pentru The Times. "De obicei e foarte aiurea totul, pentru că tu trebuie să faci să apară că eşti foarte atras de persoana respectivă, în timp ce încerci să-i transmiţi că, de fapt, tu nu te simţi bine filmând asta. Dar nici să pară că-ţi displace total şi s-o dai în altceva, s-o faci să se simtă neatractivă. E al naibii de greu, mergi pe sârmă".

Jesse Metcalfe

Când credeţi că i s-a întâmplat şi lui asta? Aşa e: la filmările pentru "Neveste disperate", serialul în care el îl interpreta pe grădinarul cel sexy. "În prima scenă pe care am avut-o cu Eva Longoria, când personajele noastre fac prima dată sex, am tot repetat, apoi regizorul a zis: OK, daţi-vă jos din pat, trebuie să rearanjăm decorul. Doar că eu... nu mă puteam da jos din pat cu erecţia pe care o aveam", a spus el amuzat, într-o emisiune radiofonică.

Benjamin Bratt

Actorul a recunoscut că a avut erecţii de mai multe ori de-a lungul carierei sale, atunci când a filmat scene intime şi a tras cea mai potrivită concluzie pentru asemenea situaţii: "Nu e bine dacă ai erecţie, dar nu e bine nici dacă n-ai!".
Foto: Profimedia

 

 

Comentarii

Modifică Setările