News

Staruri masculine care şi-au părăsit iubita... pentru un bărbat

Staruri masculine care şi-au părăsit iubita... pentru un bărbat

Ricky, alături de familia sa -soţul şi copiii lor

Homosexuali sau cel puţin bisexuali, aceste vedete au încercat să se conformeze normelor societăţii, însă n-au reuşit în întregime şi, pe ascuns sau la vedere, au continuat apoi să-şi trăiască viaţa ţinând cont de preferinţele lor sexuale.

Elton John

Legendarul muzician a recunoscut public că ar fi bisexual într-un interviu Rolling Stone din 1976. În 2012, însă, a declarat despre interviul său din tinereţe că, la acel moment, era cât se putea de gay şi că trăia bine-mersi cu managerul său.

Totuşi, la 8 ani de la mărturisirea lui curajoasă din 1976, artistul britanic a uimit întreaga lume când s-a însurat cu inginerul de sunet Renate Blauel. Mariajul lor n-a durat mai mult de patru ani, iar adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat asta a fost dezvăluit abia în 2017, când Elton a recunoscut că relaţia lui soţia sa a eşuat din simplul motiv că el, pe întreaga perioadă a căsniciei cu ea, a negat cine era el cu adevărat.

Sir Elton John şi soţul David Furnish

John l-a întâlnit pe David Furnish în 1993. Cei doi au intrat într-un parteneriat civil în 2005, la Londra, iar, la a noua aniversare a parteneriatului lor civil, cei doi iubiţi s-au căsătorit, în mod legal, în SUA.

Modifică Setările