News

Staruri pe plajă Get a room!

Vara nici starurile nu dorm... Şi nu se pot abţine să nu-şi manifeste făţiş pasiunea, pe un petic de plajă, în vacanţă, oricâţi paparazzi i-ar urmări!

Justin Bieber & Selena Gomez

Nu e prea mult de comentat aici: Bieber a împlinit anul acesta 18 ani şi face tot ce ştie şi el, ca să ne arate că e bărbat. Se iubeşte cu Selena cum a văzut că se face prin filme şi videoclipuri... Iar, deunăzi, a fost amendat pentru exces de viteză. Două atribute ale unui bărbat adevărat, nu?

Sharon Stone & Martin Mica

Aţi văzut-o pe Sharon (54) pe la ultimele evenimente mondene? E dovada vie că, atunci când ai 50 de ani, o relaţie cu un tip mai tânăr poate fi o infuzie fantastică de energie şi botox! De preferat ca individul să fie model şi să aibă fix jumătate din vârsta ta...

Olivia Palermo & Johannes Huebl

Iubire mare pe manechinul de 26 de ani şi iubitul ei german, model de asemenea. Sunt împreună din 2008, dar paparazzi îi surprind în continuare pradă sărutărilor şi mângâierilor, pe oriunde îşi petrec timpul liber, de la plajă la cafenea. Să fim invidioşi?

LeAnn Rimes & Eddie Cibrian

E ceva suspect la aceşti porumbei de Twitter, care se tot plimbă prin Malibu în costume de baie şi se sărută, aşteptând să fie pozaţi, dacă n-au chef să se pozeze singuri... Ceva serios în vieţile lor profesionale se mai întâmplă?

Penélope Cruz & Javier Bardem

Aşa se cucereşte un spaniol: luând taurul de coarne ori situaţia în mâini... Vi l-aţi fi închipuit pe Tom Cruise (fostul ei iubit) complăcându-se într-o asemenea situaţie? Că tot e actorul un subiect la modă...

Julia Roberts & Daniel Moder

Ei ne demonstrează că la Hollywood sunt, parcă, mai trainice căsniciile în care unul dintre parteneri nu e celebru. Pe cameramanul Danny (43), vedeta l-a cunoscut acum 12 ani, la filmările peliculei „The Mexican“. Da, filmul cu Brad Pitt, care-a pălit în ochii ei pe lângă Moder!

Foto: guliver/splash news, hepta