Red Carpet

Starurile au strălucit la AMA. Jennifer Lopez a acaparat privirile celor din jur!

Starurile au strălucit la AMA. Jennifer Lopez a acaparat privirile celor din jur! camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Marţi seară, starurile de la Hollywood au avut întâlnire la Microsoft Theatre. Ocazia a fost ediţia de anul acesta a premiilor American Music.

Astfel, vedete precum Taylor Swift, Jennifer Lopez, Ciara, Carrie Underwood şi alte nume sonore din industria muzicală internaţională s-au prezent pe covorul roşu al evenimentului. J.Lo a fost de departe apariţia serii, purtând o rochie dintr-un chifon roz, semnată de George Chakra. Nici Taylor Swift n-a dezamăgit, optând pentru o creaţie Balmain. Haideţi să vedem toate apariţiile notabile ale serii (galerie foto, sus)!

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Noi ţinute strălucitoare de covor roşu, la Premiile Screen Actors Guild

După ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, desfăşurată pe 11 ianuarie, sezonul premiilor continuă la E! cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urmări în noaptea de 25

FOTO Premiile Grammy: Manichiură de covor roşu

Beauty

FOTO Premiile Grammy: Manichiură de covor roşu

Înainte de o seară glam, vedetele de la ei au grijă să se pregătească din cap până în... vârful unghiilor. La gala premiilor Grammy, bunăoară, divele serii au afişat nu doar nişte rochii somptuoase, ci şi o manichiură pe măsură.