News

Starurile, în papuci şi pijamale la Globurile de Aur 2021? Pregătirile sunt în toi pentru ceremonia virtuală care va începe în câteva ore

Starurile, în papuci şi pijamale la Globurile de Aur 2021? Pregătirile sunt în toi pentru ceremonia virtuală care va începe în câteva ore camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Celebrităţile hollywoodiene se vor îmbrăca în cele mai atrăgătoare... haine „de casă” pe care le au şi vor privi, din living-ul lor, cea de-a 78-a ceremonie de acordare a Globurilor de Aur. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul, care premiază excelanţa din film şi televiziune, se va ţine online anul acesta, iar vedetele vor sta acasă.

Globurile de Aur reprezintă prima ceremonie de acordare a unor premii din an şi un indicator perfect pentru favoriţii la Oscar. Dar, chiar şi anul acesta, când are loc o altfel de ceremonie, circulă deja destule controverse legate de posibilii câştigători.

Cu numai câteva ore de-a începe ceremonia, putem să vă dezvăluim că cele două gazde ale anului 2021 sunt Tina Fey şi Amy Poehler, un duo de senzaţie, care a mai prezentat show-ul de trei ori până acum, între 2013-2015. Din păcate, legătura incredibilă pe care o au aceste vedete toate fi ştirbită de faptul că nu se vor afla în aceeaşi încăpere, din cauza riscului de răspândire la virusului COVID-19. Amy se va afla în hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, unde se ţin de obicei premiile, în timp ce Tina va fi la sediul NBC din New York.

Comentarii

Modifică Setările