News

Starurile pe care abia aşteptăm să le vedem în rochie de mireasă

Starurile pe care abia aşteptăm să le vedem în rochie de mireasă

NEW YORK, NY - JUNE 28: Rosie Huntington-Whiteley attends the New York premiere of "Transformers: Dark Side Of The Moon" in Times Square on June 28, 2011 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)

Şi-au anunţat logodna şi urmează să-şi declare iubirea şi devotamentul în faţa ofiţerului de stare civilă. Acesta este momentul pe care îl aşteptăm şi noi cu nerăbdare, căci sigur vom avea parte de cadre spectaculoase şi de rochii de mireasă nemaivăzute. Haideţi să le trecem în revistă, aşadar, pe care urmează să păşească spre altar!

Rosie Huntington-Whiteley and Jason Statham

attends the 73rd Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California.
Şi-au anunţat logodna cu ocazia acestei apariţii

Apariţia de la Golden Globes, de anul acesta, a marcat şi o primă etalare a inelului de logodnă dăruit de Jason Statham frumoasei blondine cu care se iubeşte încă din 2010. Când va avea loc fericitul eveniment nu ştim încă, dar bănuim că Rosie, care e model de lenjerie intimă, va purta o rochie de mireasă care să-i pună în evidenţă silueta perfectă de care se bucură.