News

Ştefan Bănică a împlinit 51 de ani! Fotografii de colecţie cu artistul când debuta în filmul „Liceenii“

Ştefan Bănică a împlinit 51 de ani! Fotografii de colecţie cu artistul când debuta în filmul „Liceenii“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, reuşind la fiecare concert să atragă mii de oameni. Pe lângă cariera muzicală, este şi un actor foarte bun, dar şi un om de televiziune foarte apreciat.

Ştefan Bănică a ajuns la 51 de ani, vârstă pe care a împlinit-o chiar astăzi, pe 18 octombrie, însă puţini dintre tineri şi-l amintesc pe artist la începutul carierei, când debuta în filmul „Liceenii“.

Era finalul anului 1986 şi abia împlinise 19 ani când reuşea să cucerească întreaga ţară ca Mihai, celebrul rol care i-a deschis multe uşi lui Ştefan Bănică. Deşi a fost comparat de multe ori cu tatăl său, artistul a reuşit să îşi facă propriul nume şi să demonstreze că nu are nevoie de ajutor pentru a deveni unul dintre cei mai mari artişti pe care i-a dat România.

De-a lungul carierei, el a lansat zeci de albume, sute de videoclipuri şi a avut zeci de roluri în filme şi în piese de teatru. A câştigat 5 discuri de aur şi 2 de platină, iar în anul 2004 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Cateogria D – Arta Spectacolului, în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului.

Ştefan Bănică nu a dus-o rău nici pe plan personal. A avut relaţii cu femei mai mult sau mai puţin cunoscute, iar dintre ele le putem aminti pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Lavinia Pârva.

De ziua lui, v-am pregătit o galerie cu fotografii realizate în urmă cu aproximativ 30 de ani, pe când Ştefan Bănică era Mihai din „Liceenii“.

Modifică Setările