Vedete

Ştefan Bănică, coprezentator la Observatorul Antenei 1. A apărut la jurnalul de ştiri alături de Alessandra Stoicescu

Ştefan Bănică, coprezentator la Observatorul Antenei 1. A apărut la jurnalul de ştiri alături de Alessandra Stoicescu camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Iată că acum îl vedem într-o ipostază nouă, aceea de prezentator de ştiri la Antena 1. El e Ştefan Bănică!

Ştefan Bănică continuă să surprindă. L-am văzut în postura de actor, de cântăreţ, de jurat, de prezentator al unei emisiuni de dans, dar nu şi în postura în care a apărut acum. Ştefan Bănică a intrat în platoul Observatorului de la Antena 1, pe 29 noiembrie, ziua Antenei 1. A prezentat ştirile alături de Alessandra Stoicescu. 

Prezentatoarea Observatorului orei 19.00 a spus: "Voi avea un coleg de prezentare sau nu ştiu cum e mai bine...eu voi fi partenera lui de scenă. Aşadar, pentru această seară, pentru prima dată la Observatorul orei 19.00, ştirile ni le aduce Ştefan Bănică."

Îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cu cămaşă albă şi cravată asortată, Ştefan Bănică şi-a făcut apariţia la Observatorul orei 19.00. A făcut în direct anunţul. 

"Bună seara, doamnelor şi domnilor. Bună seara, Sandra. Mulţumesc pentru prezentare, a fost foarte frumos. Şi uite că vremurile acestea neobişnuite ne pun în situaţii neaşteptate. Adică am primit un nou rol la care nu mă gândeam sincer, sunt într-un platou de ştiri şi nu am venit să vă cânt, am venit să prezint ştiri. Să trecem la treabă!", a spus artistul. 

Exact ca un prezentator de ştiri cu experienţă, Bănică a prezentat ştirile, a citit de pe promter, s-a uitat fix în camera de filmat şi a discutat subiectele alături de colega sa, de Sandra Stoicescu. 

 

Această ediţie specială a Observatorului a avut loc în ziua de 29 noiembrie, ziua Antenei 1. 

Foto: Antena 1

 

Modifică Setările