News

Ştefan Bănică Jr, mesaj emoţionant despre Cristina Ţopescu: "Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu"

Ştefan Bănică Jr, mesaj emoţionant despre Cristina Ţopescu: "Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu"

S-au iubit cu patos, dar la un moment dat destinul i-a separat. Cu toate astea, amintirile nu pot fi trecute cu vederea. Ştefan Bănică a ţinut să îşi ia "Adio!" de la cea cu care şi-a împărţit câţiva ani din viaţă în modul său propriu.

Artistul a postat un mesaj emoţionat care ''vorbeşte'' despre momentele petrecute alături de Cristina Ţopescu.

"Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu", a fost mesajul postat de Ştefan Bănică Jr. pe un site de socializare.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă. Vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni. Poliţia a fost sesizată de o vecină care a sunat la 112, pentru că din casa vecină nu se mai simţea nimic de luna trecută.

Fosta prezentatoare de televiziune avea 59 de ani, iar pierderea tatălui ei, de acum doi ani, o marcase profund. Ea se depărtase de oameni şi devenise apropiată de animale

Comentarii

Modifică Setările