Gossip

Ştefan Bănică Jr. a plecat la Antena 1

Fostul prezentator de la „Dansez pentru tine“ a îngroşat rândurile cohortei de vedete care au părăsit Pro TV-ul pentru mult mai promiţătoarele contracte oferite de concurenţă. De când au început negocierile pentru un nou contract cu Pro TV-ul, Ştefan Bănică Jr. a fost asaltat cu oferte din partea televiziunilor concurente, ştiut fiind faptul că vedeta nu va accepta să continue să lucreze pentru postul din Pache Protopopescu, dacă remuneraţia va scădea sub nivelul acceptat anterior, respectiv 120.000 de euro/sezon, aşa cum vorbesc apropiaţii lui.

Cea mai tentantă, însă, ar fi fost propunerea trustului Intact, cu care tocmai a bătut palma şi producătoarea Mona Segall. De fapt, Bănică Jr. ar urma să lucreze chiar în echipa ei pentru proiectul „Romanian Idol“, proiect pentru care au fost alocati in jur de 600.000 de euro, dupa cum sustin surse din trustul Intact.

„Ştefan Bănică Jr. a acceptat sa fie in echipa «Romanian Idol», proiect de care se ocupa Mona Segall. A mai lucrat cu ea, dar şi cu o mare parte din echipă, plus că show-ul i se potriveşte mănuşă. Încă nu s-a stabilit ce va face exact Bănică Jr. şi nici ce alte vedete vor mai face parte din proiect“, au dezvăluit surse din trustul Intact pentru wowbiz.ro.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare