News

Ştefan Bănică, mesaj emoţionant după moartea Tamarei Buciuceanu: „Personaje nemuritoare“

Ştefan Bănică, mesaj emoţionant după moartea Tamarei Buciuceanu: „Personaje nemuritoare“

Cunoscută drept Profesoara Isoscel, datorită rolului pe care l-a avut în „Liceenii“, Tamara Buciuceanu şi-a luat adio de la această lume după mai multe zile petrecute în spital.

Marea actriţă a murit pe 15 octombrie, în Spitalul Elias, acolo unde fusese internată la începutul lunii, iar toţi cei care au lucrat cu ea de-a lungul anilor i-au lăsat mesaje de adio.

Printre cele mai emoţionante rânduri scrise după moartea Tamarei Buciuceanu au fost cele ale lui Ştefan Bănică, artist ce şi-a aşternut gândurile pe pagina lui de Facebok.

„A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generaţii întregi, să le descreţească frunţile, să le cultive. Asta înseamnă, până la urmă, un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulţumesc pentru tot ce am învăţat şi m-ai învăţat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama“, a fost mesajul lui Ştefan Bănică.

Modifică Setările