Vedete

Ştefan Bănică se pregăteşte să devină din nou tată? Cum a fost surprinsă Lavinia Pârva

Ştefan Bănică se pregăteşte să devină din nou tată? Cum a fost surprinsă Lavinia Pârva

În anul 2017, după aproximativ patru ani de relaţie, Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit în secret, iar acum par a face pasul următor în relaţia lor.

Din câte se pare, Ştefan Bănică se pregăteşte să devină din nou tată, iar informaţia a devenit publică după ce jurnaliştii de la Spy News au intrat în posesia unei informaţii importante.

Recent, Lavinia Pârva a fost suprinsă de paparazzi în timp ce intra în mare secret într-o clinică privată de fertilizare din Bucureşti. Soţia lui Ştefan Bănică purta o şapcă pe cap şi ochelari de soare la ochi, în speranţa că nimeni nu o va recunoaşte, şi a intrat pe o uşă laterală, notează sursa citată.

„Orice femeie, la un moment dat, îşi doreşte un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranţă că e binevenit! Dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viaţa noastră. Există o chimie foarte frumoasă între mine şi copii. De altfel, am şi deschis o şcoală de dezvoltare artistică pentru copii. Nu pot să-mi dau seama de unde vine, dar vine natural“, a spus în trecut Lavinia Pârva.

Ştefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ştefan, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, din relaţia cu Andreea Marin, în timp ce pentru Lavinia Pârva ar fi prima sarcină.

Modifică Setările