Muzica

Ştefan Hruşcă a ajuns pe mâna medicilor

Ştefan Hruşcă a ajuns pe mâna medicilor

Deşi vine în ţară rar, doar de Sărbători, artistul a avut neplăcerea de-a lua contact şi cu sistemul medical din România.

Ieri seară, Ştefan Hruşcă s-a simţit foarte rău. Artistul a crezut că este vorba doar de o răceală mai puternică, dar ulterior starea sa s-a agravat şi a fost transportat la spital. Potrivit apropiaţilor săi, medicii i-au acordat un tratament şi îl ţin sub supraveghere.

Problemele de sănătate îi dau cu atât mai mult bătăi de cap artistului stabilit în Canada, cu cât sărbătorile de iarnă reprezintă perioada de maximă activitate a sa de peste an, el fiind solicitat în special pentru concertele colinde.

Momentan, Ştefan Hruşcă nu a făcut niciun anunţ în privinţa anulării următoarelor concerte pe care le are de susţinut, informează cancan.ro.

Ştefan Hruşcă trăieşte de aproape 27 de ani în Canada şi are doi copii.

„Sunt un om cu familie şi ştiu ce înseamnă obligaţiile familiei, cu fată şi băiat. Băiatul are 25 de ani, iar fetiţa are 16 ani, e clasa a 11-a. Ar cam trebui să mă moştenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cânte la pian, la chitară şi vocal destul de bine, dar nu ştim ce se va întâmpla pe viitor”, a vorbit Ştefan Hruşcă despre familia sa la Antena Stars.

Modifică Setările