Love Story

Stela Enache şi Florin Bogardo, o iubire de 39 de ani. Compozitorul a renunţat la o altă femeie pentru marea artistă

Stela Enache şi Florin Bogardo, o iubire de 39 de ani. Compozitorul a renunţat la o altă femeie pentru marea artistă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La 18 ani era studentă la Conservator, iar la 21 de ani se căsătorea cu Florin Bogardo. Cel mai  romantic dintre compozitori a renunţat la o altă femeie, chiar în prag de nuntă, pentru cea care avea să îl cucerească iremediabil.

Stela Enache şi Florin Bogardu au fost împreună 39 de ani, s-au completat şi s-au susţinut reciproc. „Nu m-a cerut de soţie, mi-a scris. Verigheta era pregătită pentru altă persoană, dar cu destinul şi cu Dumnezeu nu te poţi juca. El (Florin Bogardo) a venit la Mamaia, eu eram la festival, debutam atunci în 1971, el era la secţia compoziţie, eu eram la interpretare. Ne-am cunoscut datorită maestrului George Grigoriu şi a fost dragoste la prima vedere din partea lui. Eu îl iubeam de multă vreme. Îmi plăcea de el, eram îndrăgostită de el şi de muzica lui. Colegele mele ştiau. În momentul în care m-am întors la facultate, venind din vacanţă, ca doamna Bogardo, nimeni nu a vrut să creadă. Norocul meu a fost că am avut o colegă de cameră care a fost martoră la această întâlnire şi iubire”, povestea Stela Enache la Antena Stars.

Pierderea omului iubit, în urmă cu 11 ani, a lăsat răni adânci în sufletul artistei. I-au fost alinare cei doi copii, Maria şi Anton, care astăzi locuiesc în Italia şi Germania.

„E greu. Trec mai uşor pentru că îi aud vocea pe imprimări. E un fel de consolare, am şi filme şi muzică. Fiecare om are nişte neîmpliniri, nu este un capăt de ţară. Eu sunt mai de modă veche. Nu există persoană care să fie fericită 100%”, mărturisea Stela Enache.

Comentarii

Modifică Setările