Vedete

Stela Enache, suplă şi elegantă şi la 69 de ani FOTO

Stela Enache, suplă şi elegantă şi la 69 de ani FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Este una dintre cele mai stilate artiste din vechea gardă şi iată că şi acum poartă cu succes rochii de seară cu şlinţ adânc pe picior.

Stela Enache, celebra interpretă a şlagărului "Ani de liceu", inclus pe coloana sonoră a seriei româneşti "Liceenii" şi compus chiar de regretatul ei soţ, Florin Bogardo, tocmai ce-a împlinit 69 de ani. Însă nici chipul, nici silueta şi nici măcar garderoba nu-i trădează vârsta.

Pe numele său din buletin Steriana Bogardo, artista uimeşte şi acum cu prospeţimea sa, cu stilu-i desăvârşit şi cu energia de care dă dovadă pe scenă ori în studiourile de televiziune. Căci doamna muzicii româneşti e mereu solicitată să cânte, inclusiv în cluburi frecventate de tineri.

Iată şi motivul pentru care Stela Enache are tot 59 de kilograme, ca în studenţie, fără să ţină diete: ”Muncesc mult şi toată ziua sunt pe drumuri”, spune ea.

De curând, Stela Enache a fost invitată de Fuego să filmeze împreună pentru un program de divertisment ce va fi difuzat în duminica de Florii, când este sărbătorit şi Paştele Catolic.

Iată şi alte instantanee cu frumoasa Stela Enache. (vezi galeria foto)