News

Stela Popescu: "Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat" VIDEO

Stela Popescu: "Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat" VIDEO

La cei 81 de ani ai săi, marea actriţă vorbeşte cu francheţe despre viaţa sa intimă şi ne oferă o lecţie de armonie în cuplu.

Invitată de Ela Voineag la un interviu pentru "Xtra Night Show", Stela Popescu a făcut dezvăluiri în premieră, fără nicio inhibiţie. Marea actriţă a vorbit despre partenerii de scenă pe care i-a avut de-a lungul timpului, Amza Pellea, Iurie Darie. Ştefan Bănică. Întrebată dacă "i-a picat vreunul cu tronc", artista a spus că: "Fiecare avea ceva. Nu prea mi-au picat cu tronc pentru că, atunci când lucrezi cu bărbaţii, ei au şi bune şi rele şi e greu să te îndrăgosteşti de un partener, deşi în teatru se poate întâmpla, însă rar. Iura (Iurie Darie, n.r.) putea să te stârnească aşa. Era un băiat extrem de cuminte, la fel şi Ştefan Bănică - nu avea asta, să se tragă de mână cu chelneriţele. Niciodată! "Bagabond" aşa... erau mulţi! (râde) Pe mulţi îi observam când plecam în turnee şi îi vedeai seara, la restaurant, din atitudinea lor faţă de fetele care îi serveau. Majoritatea erau "nemernici", să ştii! Dar partenerii mei mi-au fost foarte apropiaţi şi am fost ca fraţii."

Deşi n-am fi bănuit niciodată, Stela Popescu a divorţat de primul soţ după ce... a fugit de acasă!

"Pur şi simplu, am fugit de acasă cu Puişor Maximilian călare pe un Renault 16. Aşa s-a întâmplat! Fostul meu bărbat era un om bun, foarte la locul lui, dar nu era chimia aceea pe care am simţit-o în clipa în care l-am întâlnit pe Puişor. A fost un moment în care am zis că numai aşa se poate. Şi eram măritată de opt ani!"

Care e secretul unui mariaj fericit? "Trebuie să-ţi aştepţi bărbatul cu dragoste - că se simte de la intrare, când a deschis uşa să simtă că-l iubeşti sau că nu-l iubeşti. Să fii curată, să fii cochetă, dar simplă acasă. Şi el să fie relaxat, şi lui să-i fie bine acasă, nu să-i creezi starea aia de înţepeneală."

Întrebată cât de important este sexul într-o relaţie, Stela Popescu crede că: ”Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital, e absolut vital! Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală, dar depinde de cei doi să păstreze ardoarea începutului. Sunt oameni care s-au iubit toată viaţa fără să se înşele unul pe altul. Dacă există înseamnă că se poate! Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, dar cu mare grijă. (râde) Există situaţii în viaţă când nu mai poţi să-ţi stăpâneşti pornirile. Poţi să întâlneşti şi să ai norocul să întâlneşti aşa ceva, pentru că este o stare absolut înnebunitoare, să simţi că trebuie să fii neapărat acolo! Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum când mă gândesc puteam să nu fac chestia aia”, a povestit Stela Popescu pentru night show-ul lui Dan Capatos.

Cât despre secretele frumuseţii sale, marea actriţă a spus că mizează pe simplitate. "Dacă te comporţi ca un om normal, firesc, aşa cum ţi-e dat ţie interiorul, devii şi frumos. Orice element pe care îl pui în plus şi nu e al tău nu te înfrumuseţează. Sigur, poţi să refaci nişte mici defecte pe care le ai, dar mici defecte, că de obicei eu am văzut fete frumoase care şi-au făcut operaţii estetice şi s-au făcut urâte - dar chiar urâte! Dar mă mir că nu-şi dau seama! (...) Şi eu mi-am dorit să am o gură mai mare, că am o gură mică, mă tot străduiesc cu rujul s-o fac mai mare. Dar niciodată n-am avut intenţia să-mi schimb înfăţişarea."

"Toată lumea îmi oferă creme. Eu nu mă dau cu cremă pe faţă, nu-mi place, mi se pare scârbos. Sigur că ar trebui, dar m-a ajutat Dumnezeu să trec prin ani fără să am mare nevoie".

Modifică Setările