News

Stella Belmondo povesteşte cum e să fii, la 16 ani, fata marelui Jean-Paul Belmondo, de 87 de ani

Stella Belmondo povesteşte cum e să fii, la 16 ani, fata marelui Jean-Paul Belmondo, de 87 de ani

Adolescenta poartă un nume cu greutate şi face parte dintr-o familie cu mari diferenţe de vârste: între ea şi tatăl ei, dar şi şi între ea şi fraţii săi

Legendarul actor francez a a avut două mariaje. Cel dintâi, cu Elodie Constantin, i-a dăruit trei copii: o fiică pe nume Patricia, care a murit în 1993 într-un incendiu, pe Florence, acum în vârstă de 62 de ani, şi pe Paul, care are 57 de ani. Separaţi în 1965, Belmondo şi Elodie şi-au finalizat divorţul în 1968. Între timp, starul a avut relaţii cu nume de rezonanţă, precum Ursula Andress şi Carlos Sotto Mayor. În 1989, la 55 de ani, Belmondo a întâlnit-o pe balerina de 24 de ani Natty Tardivel (foto jos) şi s-a îndrăgostit iremediabil. Fermecată de vivacitatea şi umorul actorului, Natty s-a îndrăgostit şi ea iar cei doi au fost, din acel moment, de nedespărţit. În 2002, după 13 ani de iubire, cei doi s-au căsătorit, iar un an mai târziu, când Jean-Paul ajunsese la 70 de ani, a venit pe lume copilul lor, o fiică pe nume Stella Eva Angelina. Aşa se face că adolescenta de azi, cel de-al patrulea copil al starului, are o soră şi un frate cu mult mai mari. între ea şi sora Florence sunt 46 de ani diferenţă! Din păcate, Belmondo şi Natty şi-au încheiat povestea de iubire în 2008, când au divorţat. Dar amândoi i-au rămas aproape fiicei lor. 

Stella este foarte mândră de tatăl ei, iar în ciuda celor 70 de ani care îi despart, o diferenţă mai degrabă valabilă între un bunic şi o nepoată, tânăra şi Belmondo au relaţie de complicitate tată-fiică extrem de specială. S-a văzut asta încă de acum 7 ani, când Belmondo a împlinit 80 de ani şi a fost invitat la o emisiune de televiziune franceză. Alături i-a fost şi Stella, care, la doar 9 ani, spunea că a văzut multe dintre filmele celebrului său tată şi că ar vrea şi ea să devină actriţă. Frumoasa lor relaţie s-a văzut şi în 2017, când ea a fost prezentă alături de el la ceremonia premiilor Cesar. "Este tandră şi deja atât de feminină", spune Belmondo, încântat de fiica lui, care a moştenit frumuseţea mamei şi carisma tatălui. Pentru a o recompensa pentru rezultatele ei şcolare foarte bune, actorul i-a dăruit un cal, Stella excelând la echitaţie. Cei doi au fost din nou o pereche sublimă tată-fiică şi în toamna trecută, la Balul debutantelor, eveniment monden foarte aşteptat la Paris, la care actorul a apărut alături de frumoasa lui fiică, ce a purtat o rochie Chanel Haute-Couture.

Cum este, aşadar, să fii mezina Belmondo? Stella a acordat un interviu revistei Paris Match în care a declarat: "Sunt foarte mândră de numele meu, care nu este, însă, foarte uşor de purtat. Deşi îmi iubesc numele, nu-mi place deloc ca lumea să mă reducă doar la asta. Este aproape umilitor, aş prefera ca pe viitor lumea să mă identifice după meritele şi realizările mele". Realizări care este foarte posibil să fie tot din zona artistică, deşi Stella a rămas până acum destul de discretă. Este adevărat că, în familia noastră, toată lumea are o meserie mai mult sau mai puţin artistică. Dar deocamdată, pentru mine studiile sunt pe primul loc, spune Stella, care învaţă la lEcole Internationale Bilingue şi vorbeşte perfect engleza. Este pasionată de lectură, istorie, geografie şi politică şi ar putea urma Ştiinţele Politice, spun apropiaţii. Asta dacă nu va alege să exploateze cea dintâi chemare din copilărie, când spunea că ar vrea să fie actriţă ca tatăl ei. Cât despre diferenţa de vârstă dintre ea şi tatăl său, Stella spune: "Tata este atât de tânăr la suflet şi minte şi este mereu gata să facă orice ca să mă vadă râzând!"

Foto> Getty Images

Comentarii

Modifică Setările