Vedete

Stephan Pelger, despre coşmarul trăit la Cannes: “Psihic, fizic şi material sigur nu voi recăpăta ce am pierdut”

Stephan Pelger, despre coşmarul trăit la Cannes: “Psihic, fizic şi material sigur nu voi recăpăta ce am pierdut”

În urmă cu doi ani, Stephan Pelger trecea printr-un moment cumplit. Designerul era bătut şi deposedat de bunuri. Totul se întâmpla la Cannes. De atunci, se luptă cu procesele şi speră să obţină măcar o parte din tot cea a pierdut.

”Astăzi stau şi mă gândesc cum ar fi arătat viaţa mea dacă nu se întampla ce s-a întamplat pe 12.08.2018 ! Eram la Cannes, iesişem seara, am fost răpit, jefuit , bătut… toată lumea ştie povestea! Dar tot ce a urmat după, procese, drumuri, tribunale, confruntări directe cu făptaşii. Ulterior, după procesul penal (doi complici au fost arestati şi trimisi la închisoare) urma cel civil, alt avocat, alte drumuri, în total 26 zboruri în 2 ani.

Trimis de la medic la legist, deoarece la spitalul universitar nu îmi descoperiseră nimic, eu având 4 fracturi, m-au dat acasă cu nurofen! 2 ani au trecut şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă. Psihic, Fizic şi Material sigur nu voi recăpăta ce am pierdut. Ce îmi doresc în momentul de faţă de la statul Francez este să-mi recuperez daunele! Vreau să închei acest subiect oribil din viaţa mea, să încep un capitol nou, fără să mă trezesc în fiecare noapte cu acest coşmar”, a scris Pelger pe o reţea de socializare.

 

Comentarii

Modifică Setările