Vedete

Steve Burton părăseşte ”General Hospital”. Starul serialului refuză obligativitatea vaccinului COVID: ”Nu e firesc să ne pierdem libertatea din cauza asta”

Steve Burton părăseşte ”General Hospital”. Starul serialului refuză obligativitatea vaccinului COVID: ”Nu e firesc să ne pierdem libertatea din cauza asta” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Steve Burton nu va mai face parte din distribuţia serialului ”General Hospital”. Actorul refuză obligativitatea vaccinării anti-COVID.

Starul serialului de succes a anunţat într-un live pe Instagram că nu va mai face parte din show şi a ţinut să explice fanilor personal de ce: ”Au fost multe zvonuri şi speculaţii. Din păcate, ”General Hospital” a renunţat la mine, din cauza obligativităţii vaccinului anti-COVID. Le-am explicat că situaţiile mele medicale şi religioase nu sunt compatibile cu această inoculare, dar nu i-a interesat, iar asta da, mă doare!

Însă este vorba de libertate personală, de liberul nostru arbitru. Nu trebuie să ne-o pierdem din cauza unui vaccin. Acestea fiind spuse, mă ştiţi, sunt recunoscător pentru timpul petrecut aici, la filmări, mi-a plăcut aici, am crescut aici. Dar sunt de părere că atunci când o uşă se închide, altele se deschid. Asta a fost mereu convingerea mea. Abia aştept să văd ce-mi mai aduce viitorul. Poate într-o zi, dacă aceste măsuri se ridică, poate voi reuşi să revin şi să-mi termin cariera ca Jason Morgan. Ar fi o onoare. Dacă nu se poate, voi preţui această uimitoare experienţă şi voi merge mai departe, cu recunoştinţă eternă. Vă mulţumesc vouă pentru dragoste şi sprijin, vă sunt recunoscător, înseamnă enorm pentru mine.”, a încheiat Steve Burton pe pagina sa de Instagram.

Steve Burton joacă rolul lui Jason Morgan în ”General Hospital” din 1991. Deşi personajul său a fost omorât în 2012, el a reapărut în producţie din 2017, iar rolul i-a adus şi un premiu Daytime Emmy.

Foto: Instagram şi Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările