Vedete

Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani. Iată mesajul postat de fiica sa, la 13 ani de la moartea lui

Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani. Iată mesajul postat de fiica sa, la 13 ani de la moartea lui camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

The Croc Man n-a fost uitat nici acum, la 13 ani de la dispariţia sa. Iar cea care îi continuă munca este chiar fiica lui, Bindi.

Pe 22 februarie, Google are un doodle special, prin care îl celebrează pe Steve Irwin, unul dintre cei mai îndrăgiţi ecologişti şi realizatori de televiziune, care s-a stins din viaţă pe 4 septembrie 2006, în timp ce filma un documentar despre mediul subacvatic în largul portului Douglas, la nord de Cairns, Australia.

Ironia sorţii face ca el să-şi fi găsit sfârşitul răpus chiar de una dintre vietăţile acvatice pe care le admira cel mai mult, o pisică de mare, care însă l-a înţepat cu acum direct în inimă.

Steve Irwin, ale cărui documentare despre animale au fost extrem de populare în lumea întreagă, a promovat conservarea şi a prezentat alături de soţia lui serialul documentar de succes la nivel internaţional „The Crocodile Hunter”, lansând peste 300 de episoade. Cuplul a administrat şi parcul dedicat animalelor sălbatice Australia Zoo din Brisbane.

După moartea sa, familia a încercat să-i ducă mai departe moştenirea, onorând astfel munca lui recunoscută mondial.

"Vom păşi pe urmele tatălui meu şi tot ceea ce noi facem astăzi la Australia Zoo şi la asociaţia Worldlife Warriors este exact ceea ce el a iniţiat", a declarat Bindi Irwin, vorbind pentru Reuters despre activitatea de conservare a naturii desfăşurată de familia sa.

În acest al 13-lea an de când âl aniversează în absenţă, fiica sa, Bindi Irwin, a postat pe Instagram un mesaj emoţionant: "Îţi mulţumesc că ai fost întotdeauna lumina mea călăuzitoare".

În urmă cu doi ani, tot ea posta un filmuleţ în care acesta vorbea despre momentul în care va renunţa la misiunile sale, şi anume, în momentul în care copiii săi vor putea continua munca tatălui lor. Bindi Irwin a postat ultimul său intreviu pe contul de socializare.

Steve Irwin a fost onorat postum cu o strea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadru unei ceremonii la care au participat văduva sa, Terri, dar şi cei doi copii, Bindi şi Robert. 

”Steve spunea întotdeauna că speră ca mesajul lui în favoarea conservării va dăinui pentru totdeauna. Înseamnă totul pentru noi că amintirea lui Steve rămâne vie în atât de multe moduri”, a declarat aceasta în timpul evnimentului.

Modifică Setările