News

Stevie Wonder (66) face nuntă. Cine e soţia nr. 3?

Stevie Wonder (66) face nuntă. Cine e soţia nr. 3?

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 25: Musician Stevie Wonder (R) and Tomeeka Robyn Bracy attend The Dinner For Equality co-hosted by Patricia Arquette and Marc Benioff on February 25, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Weinstein Carnegie Philanthropic Group)

După doi copii şi o relaţie de cinci ani, Stevie Wonder este pregătit s-o ducă la altar pe partenera lui de viaţă, o femeie cu 24 de ani mai tânără decât el, pe nume Tomeeka Robyn Bracy. Iar nunta va fi una fastuoasă, pe lista de invitaţi regăsindu-se nume grele... Stevie Wonder şi viitoarea lui soţie, Tomeeka Robyn Bracy Stevie Wonder este pregătit să zică ”Da” a treia oară în viaţa lui. Norocoasa este Tomeeka, femeia cu care şi-a împărţit viaţa în ultimii cinci ani şi alături de care a devenit tată a noua oară.

Potrivit primelor informaţii, somptuoasa ceremonie va avea loc pe 17 iunie, anul acesta, pe o plajă din Jamaica. Printre invitaţii de seamă se numără colegii de breaslă ai lui Stevie, respectiv Elton John şi Sam Smith, care vor asigura ”coloana sonoră” a evenimentului.

Cât despre cei nouă copii ai actorului, proveniţi din relaţiile cu cinci femei diferite, aceştia vor servi la nunta tatălui lor ca domnişoare de onoare şi cavaleri. ”Va fi un eveniment uriaş, o nuntă distractivă, iar Stevie i-a adunat pe toţi cei apropiaţi pentru nunta lui. Lista invitaţilor este cu adevărat spectaculoasă şi-or să fie câteva prezenţe surprinzătoare.”, a povestit un apropiat.

Cât despre procedurile legale, totul a fost făcut ca la carte. Cei doi miri au semnat un contract prenupţial înainte de ceremonie, însă nu se cunosc încă termenii şi condiţiile specificate. Iar în cazul actelor de căsnicie, totul se va face sub atenta supraveghere a specialiştilor. Tomeeka va semna în mod tradiţional actele, în timp ce Stevie Wonder – orb din naştere – va semna actele prin două amprente, pentru ca totul să fie legal.

Amintim că Stevie Wonder are 22 de premii Grammy câştigate, peste 110 milioane de albume vândute, şi o avere de peste 85 de milioane de lire sterline.

Stevie şi fosta soţie, designerul Kai Milla

Stevie a fost căsătorit cu Kai Millard Morris, cu care are doi băieţi, până în 2011, dar şi cu cântăreaţa Syreeta Wright, din 1970 până în 1972.

foto: Getty, arhivă