Lifestyle

Ştiai că Ariana Grande are un frate? Iată cum arată şi cu ce se ocupă!

Ştiai că Ariana Grande are un frate? Iată cum arată şi cu ce se ocupă! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Dacă pe Ariana o ştim prea bine, despre existenţa fratelui ei nu eram informaţi. Ei bine, el se numeşte Frankie, are 35 de ani şi e un dansator profesionist!

Asemenea surorii sale Ariana, Frankie a ales o carieră artistică. El a participat la multe musicaluri celebre de pe Broadway, iar numele lui este deja consacrat în acest domeniu. Şi chiar dacă şi-a însoţit de puţine ori în public sora vitregă, Frankie e învăţat cu lumina reflectoarelor, căci e nelipsit de la evenimentele mondene de la Hollywood.

Ce este cu adevărat scandalos la Frankie este că se iubeşte cu... un cuplu. Este homosexual, iar jumătatea lui o reprezintă un cuplu căsătorit format din Mike Pophis şi Daniel Sinasohn. ”Ei sunt iubiţii mei. Avem o relaţie de trei luni, dar într-o lume a gay-ul asta înseamnă o relaţie de cinci ani”, a declarat Frankie pentru Us Weekly.

Vorbind despre iubiţii lui, Frankie a mărturisit că are o relaţie fericită şi plină de beneficii. ”Mike e doctor şi Daniel e avocat. Mike şi Daniel sunt oameni extraordinari. Fiecare dintre ei mă completează în moduri diferite şi sunt onorat să fiu în această specială şi foarte amuzantă relaţie”, a mai precizat Frankie.