Red Carpet

Ştiai că Miley Cyrus are o soră? Noah a împlinit 18 ani anul acesta, iar acum a fost fotografiată fără sutien

Ştiai că Miley Cyrus are o soră? Noah a împlinit 18 ani anul acesta, iar acum a fost fotografiată fără sutien camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Are doar 25 de ani, este cunoscută de o lume întreagă, însă oare câţi ştiu cât de numeroasă este familia lui Miley Cyrus? Celebra artistă are nu mai puţin de cinci fraţi şi surori, Noah Cyrus, Trace Cyrus, Brandi Glenn Cyrus, Braison Cyrus şi Christopher Cody, iar unii sunt mai cunoscuţi, alţii nu.

Cea care pare că îi calcă pe urme surorii ei mai mari este Noah, care la începutul acestui an a împlinit 18 ani. Tânăra este actriţă, a avut primul lor la vârsta de 3 ani şi a spus în mai multe interviuri că Miley Cyrus o inspiră.

Zilele trecute, Noah Cyrus a participat la un eveniment monden organizat de Cardi B în Los Angeles, iar apariţia ei a fost una care nu a rămas neobservată. Pe covorul roşu, sora mai mică a lui Miley Cyrus a apărut într-o bluză animal print transparentă, pe sub care nu avea sutien. Aşa cum era de aşteptat, fotografiile au făcut rapid înconjurul internetului, iar Noah a ajuns rapid în centrul atenţiei.