Vedete

Ştiai despre Cosmin Stan că are abilităţi de bucătar? "Specialitatea mea e un fel de mâncare thailandeză"

Ştiai despre Cosmin Stan că are abilităţi de bucătar? "Specialitatea mea e un fel de mâncare thailandeză" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Îl vedem zilnic la pupitrul ştirilor, dar n-am intuit că se pricepe şi la bucătărie. Iată cu ce reţetă se laudă matinalul de la Pro TV.

Cosmin Stan ne-a surprins la un eveniment de cooking, unde se lansa revoluţionarul cuptor Dialog în showroom-ul Miele, cu declaraţiile sale cu privire la gătit. "Şi eu gătesc acasă uneori. Pot să mă laud că specialitatea mea este Thai cashew nut chicken şi-mi iese foarte bine."

Colega sa, Andreea Marinescu, s-a declarat impresionată şi ţine să guste şi ea din reţeta lui Cosmin, pe care l-a îndemnat să aducă o porţie la redacţie. "Trebuie preparat foarte rapid la wok încins şi trebuie mâncat atunci, imediat", a precizat acesta.

Ba mai mult, ne-a asigurat că nu e singura reţetă pe care o stăpâneşte foarte bine: "Ştii ce salată de vinete fac?" Cât despre prima reţetă încercată, matinalul de la Pro TV ne-a spus: "Nu-mi mai amintesc exact ce am gătit prima oară, dar sigur am început cu cartofi prăjiţi."

Iată ce ne-a mai povestit Cosmin Stan la evenimentul Miele:

Modifică Setările