News

Stilul Kardashian a creat isterie. Chiar şi Paris Hilton a vrut să arate ca prietena ei, Kim

Stilul Kardashian a creat isterie. Chiar şi Paris Hilton a vrut să arate ca prietena ei, Kim camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Şi-ar fi imaginat cineva că o femeie precum Kim Kardashian va deveni un model de copiat? Ei bine, ea a evoluat spectaculos, de la protagonista unui sex-tape, la soţia lui Kanye West şi diva din propriul show, Keeping Up with the Kardashians, transformându-se într-un reper de stil.

Imaginea brandului de haine şi încălţăminte sport lansat de soţul său, Kanye West, Kim Kardashian poartă mai mereu outfituri marca Yeezy, cu pantaloni mulaţi, maiouri din bumbat şi jachete overzise. Aşa că, acum, când rapperul West îşi lansează o nouă linie de haine, Kim a devenit un exemplu demn de urmat de numeroase prietene de familie. O campanie inteligentă, având în vedere că prietena de-o viaţă a lui Kim, Paris Hilton, s-a transformat în copia sa fidelă, la fel şi alte tinere sexy, apropiate ale clanului Kardashian-Jenner. Au acceptat provocarea de a se transforma în Kim pentru o şedinţă foto îmbrăcate în hainele brandului, imitând-o îndeaproape pe proaspăta mamă Kim.

Şi nu doar Paris a vrut să o imite pe Kim pentru o zi. Rapperul în vârstă de 40 de ani, West, le-a ales pe câteva dintre prietenele lui Kylie Jenner pe post de model. Astfel, Biff Jordan Woods, Amina Blue, Sami Miro, Abigail Ratchford, Kristen Noel Crawley şi sexy gemenele Shannon şi Shannade Clermont s-au făcut blonde şi au defilat în noua colecţie Yezzy. Fotografiile sunt senzaţionale.

Cine îi seamănă mai bine lui Kim Kardashian?

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Modifică Setările