Royals

Strania poveste de iubire a unei prinţese: Martha Louise a Norvegiei, în amor cu un guru de culoare

Strania poveste de iubire a unei prinţese: Martha Louise a Norvegiei, în amor cu un guru de culoare camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei este singura fiică a Regelui Harald şi a Reginei Sonja şi sora mai mare a chipeşului Prinţ Haakon.

Ei bine, această prinţesă care a împlinit 49 de ani, a patra în linia de succesiune la tron după fratele ei şi copiii acestuia, are o viaţă personală cât se poate de interesantă. 

În sensul că această prinţesă de sânge cât se poate de blondă se iubeşte cu un bărbat de culoare, care se identifică a fi şaman. Este vorba despre americanul Durek Verrett, de 45 de ani, un şaman care locuieşte în California şi care lucrează cu celebrităţi precum Gwyneth Paltrow. 

Prinţesa Martha şi iubitul ei se iubesc de mai mult de un an, dar locuiesc, încă, pe continente diferite: ea în Europa, el în State.

Chiar dacă nu au planuri de căsătorie, Martha şi iubitul ei vindecător plănuiesc să se mute împreună în Los Angeles, acolo unde locuieşte Verrett. 

Probabil că acest guru spiritual a ajutat-o pe Martha să se vindece emoţionat după divorţul din 2017 de soţul şi tatăl celor trei copii ai ei, Ari Behn. Fostul soţ al prinţesei norvegiene s-a sinucis anul trecut, în luna decembrie, la vârsta de doar 47 de ani.

Suntem curioşi cum priveşte familia regală din Norvegia această inedită relaţie a primei născute a regelui.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările