Fashion

Stylish outfit! Regina Letizia a strălucit într-o rochie-capă!

Stylish outfit! Regina Letizia a strălucit într-o rochie-capă!

Queen Letizia, Queen Sofia, King Felipe, King Juan Carlos and Princess Elena attend the National sports awards 2018 at El Pardo Palace in Madrid, Spain, on February 19, 2018. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Are un stil vestimentar desăvârşit, mixând adesea piese statement cu unele clasice, din dorinţa de a avea o apariţie temperată, dar nu mai puţin stylish. Aşa am cataloga şi cea mai recentă apariţie a ei, din cadrul unei festivităţi de premiere din Madrid.

foto: hepta

Apariţie fără cusur!

Acolo, Regina Spaniei a apărut într-un outfit extrem de cool, compus dintr-o rochie-capă, de lungime medie, o pereche de pantofi stilettos cu snakeprint şi clutch asortat. Trebuie să recunoaştem că nu e prima oară când Letizia poartă o rochie-capă, anterior fiind în 2016 şi-n 2017, însă reuşeşte să ne surprindă plăcut din nou!

Rochia kaki, cu capă, pentru care Letizia a făcut o obsesie, a mai fost purtată şi-n 2016, la Innovation and Design Awards. Ulterior, soţia lui Felipe a purtat o rochie asemănătoare, numai că-ntr-o nuanţă de roşu şi varianta până în pământ, la ziua de naştere a Regelui Willem-Alexander al Olandei, care a avut loc în aprilie 2017.

A mai purtat o astfel de rochie-capă în aprilie 2017
Modifică Setările