Muzica

Succes pentru Alina Eremia. Videoclipul piesei în care apare alături de iubitul său a stabilit un record

Succes pentru Alina Eremia. Videoclipul piesei în care apare alături de iubitul său a stabilit un record camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Iată că artista se bucură de un succes uriaş cu noua sa piesă. Videoclipul melodiei în care apare alături de iubitul său a stabilit un record. Despre ce este vorba? 

Cel mai nou single al artistei, piesă "Noi", lansată pe 22 octombrie 2020, a intrat în Media Forest, topul care monitorizează difuzarile Radio şi TV din România, înainte de a fi lansată oficial. Conform Media Forest, videoclipul piesei "Noi" a intrat direct pe locul 9 în topul celor mai difuzate videoclipuri din România cu 5 ore înainte de lansarea oficială. Piesa, scrisă de către Alina Eremia împreună cu Alex Pelin, a făcut furori şi printre internauţi şi a stârnit foarte multe reacţii în mediul on-line. La finalul zilei, videoclipul piesei era pe locul 2 în topul celor mai difuzate videoclipuri muzicale din România având un număr de 23 de difuzării. 

 

Videoclipul are la baza o poveste inspirată dintr-o veche legendă japoneză în care oamenii sunt legaţi între ei printr-o serie de fire roşii, iar atunci când îţi găseşti sufletul pereche rămâne un singur fir. Single-ul "Noi" are un puternic accent personal, plin de semnificaţie pentru artistă atât datorită mesajului, cât şi datorită faptului că Edi, iubitul ei, este protagonistul videoclipului alături de ea.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste din România având milioane de fani pe toate platformele de socializare, iar melodiile ei adună mereu milioane de vizualizări. Mai mult decât atât, la începutul anului 2021 Alina Eremia se pregăteşte să lanseze al doilea album din carieră.

Alina Eremia, primele declaraţii despre noua sa melodie şi videoclipul în care apare alături de iubit

"Dacă fiecare piesă pe care o lansez e specială pentru mine, Noi are ceva în plus şi nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenţionat şi probabil din subconştient, se inspiră din viaţa mea şi mai exact,  perioada când l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am şi dorit să fie prezent în clip, pentru că întărea şi mai mult mesajul şi face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îţi dă speranţă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi."

"Noi" va fi inclusă pe noul album al artistei, care se preconizează că va apărea la începutul lui 2021.

Modifică Setările