News

Sue Ellen, denigrată de bărbatul cu care s-a iubit 17 ani: “E o mincinoasă!” De ce o acuză scenaristul Dan Gordon pe Linda Gray

Sue Ellen, denigrată de bărbatul cu care s-a iubit 17 ani: “E o mincinoasă!” De ce o acuză scenaristul Dan Gordon pe Linda Gray camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cunoscută pentru rolul lui Sue Ellen Ewing în serialul Dallas, Linda Gray a avut o viaţă cu numeroase picanterii, demnă de un roman.

Ca multe alte vedete, actriţa a hotărât ca unele dintre experienţele ei să fie puse pe hârtie şi împărtăşite publicului, aşa că memoriile despre viaţa personală, copilăria, căsătoria eşuată şi relaţiile au fost centrate într-o carte. Cu toate acestea, o parte semnificativă din viaţa ei amoroasă a fost omisă în mod convenabil.

Scenaristul Dan Gordon, bărbatul lângă care Linda şi-a petrecut 17 ani din viaţă, a fost şocat şi rănit când a aflat că dragostea pe care a trăit-o alături de actriţă nu este nici măcar menţionată în carte, aşa că a decis să împărtăşească publicului o altă versiune a poveştii sau, mai bine zis, partea lui de adevăr.

"Este mincinoasă şi falsă!" Din anumite motive inexplicabile, în romanul ei, Linda Gray îl numeşte pe Dan „prietenul ei”, deşi între ei a fosat întotdeauna mult mai mult decât atât. Au început să întâlnească în 1996, iar Gordon a făcut totul pentru ca viaţa femeii iubite să devină un basm.

Într-un interviu pentru Daily Mail Online, Dan şi-a amintit cum a rescris bucăţi din scenariile sale special pentru Linda, cum au mers în vacanţe exotice împreună, cum au împărtăşit o mulţime de momente romantice, asta până în 2013, când actriţa l-a scos brusc din viaţa ei.

Gordon spune că Linda Gray a încheiat relaţia lor prin telefon şi nici nu a catadicsit îi explice motivul pentru care a luat această decizie. El îşi aminteşte că actriţa care o juca pe Sue Ellen i-a spus doar atât: “Relaţia s-a terminat, asta e tot”, iar acest final a venit după 17 ani petrecuţi împreună. Dacă după acest episod, Dan a rămas cu multe răni în suflet, memoriile actriţei au venit ca o insultă.

Despre modul în care actriţa din Dallas neagă relaţia lor, şi asta în ciuda unor dovezi certe, cum ar fi fotografiile, Gordon spune:

„Am iubit o femeie mult timp şi am preţuit fiecare secundă cu ea.  Nu o cunosc pe cea care a scris cartea şi care în interviuri nu recunoaşte că ar fi avut o relaţie pasională de mai mulţi ani. Femeia respectivă este duplicitară, mincinoasă şi falsă”.

Înainte de a-l întâlni pe Dan, actriţa a fost căsătorită cu fotograful Ed Thrasher. Cei doi au fost împreună timp de 21 de ani (din 1962 până în 1983) şi au avut doi copii împreună, un băiat, Jeff Thrasher, şi o fată, Kehly Sloane. Linda Gray a povestit, la un moment dat, câtă nefericire i-a adus acest mariaj şi cum s-a luptat cu suferinţa.

 

 

Comentarii

Modifică Setările