News

Sue Ellen, la 79 de ani. Linda Gray, despre căsnicie, sex şi relaţia cu Larry Hagman, nimeni altul decât J.R. Ewing

Sue Ellen, la 79 de ani. Linda Gray, despre căsnicie, sex şi relaţia cu Larry Hagman, nimeni altul decât J.R. Ewing camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cariera actriţei Linda Gray a decolat, cu adevărat, cu rolul din faimosul serial Dallas, care se rotea în jurul banilor, petrolului şi puterii prin povestea de viaţă a familiei Ewing.

Sue Ellen şi J.R. Ewing fascinau prin relaţia pe care o aveau. Linda Gray s-a impus ca soţia alcoolică şi deprimată a miliardarului" J.R. Ewing ", înfăţişat de Larry Hagman. Dar ce face astăzi actriţa, ajunsă acum la 79 de ani?

Gray a interpretat-o ​​pe soţia îndurerată a lui J.R. Ewing, din 1978 până în 1989, precum şi în producţiile TV ulterioare Dallas - J.R. Returns şi Dallas - War of the Ewings.

După ce părăsit serialul, Linda a rămas fidelă televiziunii şi filmelor. A apărut în numeroase producţii, cum ar fi Expecting Mary şi Hidden Moon, precum şi în The Bold and the Beautiful. Ba mai mult, s-a impus şi ca producător, dar şi ca regizor.

Gray a avut o relaţie specială cu Larry Hagman, cel care îi fusese partener în Dallas, şi a stat lângă el în spital în ultimele zile de viaţă. Actorul a murit la 23 noiembrie 2012. "Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. A  adus bucurie tuturor celor pe care i-a cunoscut. A fost creativ, generos, amuzant, iubitor şi talentat , îmi va lipsi enorm. El a avut o viaţă originală şi a trăit la maxim fiecare moment Lumea era un loc mai luminos din cauza lui Larry", spunea actriţa.

La fel de strălucitoare şi de graţioasă ca în tinereţe, Linda arată mai degrabă ca o femeie de 50 de ani, nu ca una care apropie 80. Ba mai mult, are curajul să vorbească şi despre sex.

„Cu bărbatul potrivit este grozav, dar nu sar imediat în pat , sunt foarte selectivă. Oamenii cred că nu avem niciun interes pentru sex pe măsură ce îmbătrânim, dar greşesc total. Ne putem bucura aşa cum am făcut-o la 25 de ani. Poate mai mult, pentru că nu trebuie să ne facem griji pentru copiii care aleargă în dormitor”, spune actriţa care a interpretat-o pe Sue Ellen.

Sexul este doar unul dintre subiectele pe care Linda le explorează într-una din cărţile sale, „Drumul spre fericire este întotdeauna în curs de construcţie”, 

În volum sunt relatate tragediile şi triumfurile vieţii sale de până acum: cum a fost paralizată temporar de poliomielită în copilărie, cum a pierdut-o pe sora ei mai mică, Betty, de cancer şi cum, mai bine de două decenii, a fost prinsă într-un mariaj nefericit.

Linda a avut o relaţie emoţional abuzivă cu soţul ei, regizorul de artă şi fotograful Ed Thrasher (designer de coperte de albume pentru muzicieni precum Frank Sinatra, Jimi Hendrix şi Joni Mitchell), cu care se căsătorise la 21 de ani. Actriţa şi-a dat seama că a făcut o greşeală în prima noapte a lunii de miere petrecută la Acapulco.

„Pentru că am făcut sex, m-am gândit: <<Acum sunt cu adevărat femeie>>, dar nu m-am simţit iubită.

În schimb, a fost încercată de sentimentul de abandon. A doua zi dimineaţă, Ed a lăsat-o singură în hotel toată ziua în timp ce el a ieşit să facă fotografii, stabilind un model emoţional rece şi de control care va continua pe tot parcursul căsătoriei lor.

„Mi-a luat 21 de ani să-mi părăsesc căsnicia”, spune ea acum.

Linda Gray a fost căsătorită cu Ed Thrasher,  74 de ani, timp de 21 de ani. Au divorţat în 1983. Linda şi Ed au doi copii: Jeff Thrasher şi Kehly Sloane. Gray mai are doi nepoţi, Ryder şi Jack Sloane de la sora ei mai mică, Betty, care a murit în 1989 din cauza cancerului de sân. Actriţa locuieşte acum în California.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările