Vedete

Suferinţa Danei Rogoz exact în ziua în care fiica sa a împlinit 10 săptămâni: "Am avut o frică complet iraţională"

Suferinţa Danei Rogoz exact în ziua în care fiica sa a împlinit 10 săptămâni: "Am avut o frică complet iraţională" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dana Rogoz a avut o zi de cumpănă pe 29 iulie. Vedeta a povestit totul despre suferinţa ei, despre cum a trăit sentimente contradictorii, unele de bucurie, altele de tristeţe. A fost sinceră! 

Actriţa a dezvăluit că pe 29 iulie Lia, fiica sa, a împlinit 10 săptămâni. E un motiv de mare bucurie, dar acesta a fost umbrit de o tristeţe, de amintirile Danei Rogoz. Fix în ziua în care Vlad, fiul său cel mare, avea 10 săptămâni, tatăl vedetei s-a stins din viaţă. 

Ea a simţit că şi în această zi s-ar putea întâmpla ceva rău. Sentimente contradictorii au încercat-o. Nu s-a ferit deloc să le povestească fanilor despre ele: 

"Lia împlineşte 10 săptămâni. Exact în ziua când Vlad a împlinit 10 săptămâni a murit tată. Şi tocmai de aceea azi am avut o frică complet iraţională, că după toate momentele de fericire trăite în ultimele 10 săptămâni, ceva rău s-ar putea întâmplă, exact că atunci. Sigur, o să îmi treacă, e doar o conexiune ciudată în mintea mea. Cea de a două fotografie e făcută când tată era în spital, şi când habar nu aveam că în câteva zile avea să îşi ia la revedere de la noi.

E cumva firesc că în urmă experienţelor trăite, anumite sărbători să vină cu un cumul de emoţii, unele dintre ele chiar contradictorii. Altfel, ne bucurăm de câteva zile cu rulotă la Viscri. Şi tot azi, că să investim această zi cu emoţii pozitive, am făcut poze în faţă casei noastre, cum se făceau pe vremuri, cu familia. Iar când renovarea ei va fi gata, vom face un set nou de poze.", a povestit Dana Rogoz pe Facebook. 

Foto: Facebook 

Modifică Setările